HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Amondin:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2010. Október 27., 20:55:43 ---Ja és mellesleg megjegyzem, hogy alakul a térkép, bár egy ismerősöm ötlete alapján készül hozzá egy rögtönzött geográfiai ismertető is. Ha már lúd... :brow:
--- Idézet vége ---
Várom őket. Ha meglesznek a térképek akkor szerintem újra fogom olvasni az eddigieket, úgy hogy már előttem van egy térkép. Akkor talán megértem azokat a lépéseket amiket eddig még nem egészen értettem.
Aldarion:
Így van. A sereg persze később gazdagodik majd minden nemű és fajú élőholttal, de erről még szó lesz a későbbiekben.
A Hordát meg nézőpont kérdése, hogy vesztesnek tekinted-e, mert ez a vereség hosszútávon csak azt eredményezte, hogy lerázták magukról a Légió igáját, és visszatérhettek a népük gyökereihez. Ebből pedig sejtheted, hogy még hallani fogunk a Hordáról, bár akkor már egy új hadfőnök irányítása alatt egyesülnek újra, és egész más célzattal, mint első alkalommal.
Ja és mellesleg megjegyzem, hogy alakul a térkép, bár egy ismerősöm ötlete alapján készül hozzá egy rögtönzött geográfiai ismertető is. Ha már lúd... :brow:
Amondin:
Köszönök Aldarionnak egy újabb történelemórát. :worship:
Mindig is kíváncsi voltam, hogy az élőholtak itt mégis hogyan keletkeztek. Nos, itt végre választ kaptam erre a kérdésre. Nagyrészt.
Én valahogy mindig úgy képzeltem el, hogy egy sereg áruló elhalt testét támasztotta fel egy nekromanta, és vonta uralma alá őket. Nos, ha jól vettem ki akkor itt ártatlan parasztemberekből lettek élőholtak.
A Horda veresége pedig gondolom nem az utolsó. Eddigi tapasztalataim alapján valahogy biztosan fel fognak erősödni, hogy újra harcolhassanak. :D
Noha az már elég nagy előny a szövetségnek, hogy a sárkányokat felsabadították.
talgaby:
Mert Chameleonnak nincs semmi története. Az, hogy "Egész idáig rejtőzött, de amikor meglátta Blaze-t, lecsapott, majd eltűnt a semmiben", nem érdemel egy karakterlapot. Semmi más infó nincs róla, és a hozzá kapcsolódó érdekességek mind ott lesznek Khameleon adatlapján, akinek legalább van is története és valami karaktere. Még Meat is jobban ki van fejtve (azért is lesz benne).
És igen, tudom, hogy az MK wikián van egy tisztességesnek tűnő cikk róla, de ha megnézed, sok benne a visszatérő infó és gyakorlatilag többet foglalkoznak a játékmechanikai tulajdonságokkal és azzal, hogy miként lehet előhívni, mint a figurával magával. A sztori ott emg olyan szintű belespekulálás, ami már nekem is kicsit sok, pláne, hogy minden történeti infó róla az MK:A végén lévő három mondatból jön (a Trilogyban NEM volt egy árva sor se Chameleonhoz, nem volt végtörténete).
Sőt, akár addig is elmehetnék, hogy Khameleonnal szemben, akire utaltak más szereplőnél (Reptile egyik adatlapján), Chameleon létezéséről a történet szempontjából nincs máig semmi adat, lehet, hogy tényleg csak egy előhívható bónuszkarakter, aki nem is szerepelt sose a kánonban. Mint az MK4 idejében Meat, aki akkor nem is élt, csak valamikor a DA környékén bukkant fel.
grey gargoyle:
Talgaby, chameleon is ott lesz a karakterek között? Vagy miért csak Khameleon van ott? a kettő az armageddonban két külön karakter.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése