HálóZsák fórumok > a Zsák
A rovatokról
Ben Reilly:
Köszönöm szépen a véleményezést. :worship:
turkia:
Nem tudom, a legjobb helyre írom-e, de megteszem. ;D Tegnap néztem ezt a Marvel Enciklopédiát, nagyon jó. Logikus megoldás, hogy szépen ki vannak listázva, tökéletesen követhető.
Megint rájöttem, hogy a Marvel világában a kedvenc fajom a baluuriani, iszonyú vagány egy népség. Mondanom sem kell, hogy mikor gimiben megismertem Blastaar alakját a Marvel Extrában, elég erősen elkezdtem szurkolni neki. A Blastaar-dokumentáció pedig egy ajándék volt a képregény közepén. ;D
Szóval jó kis adathalmaz lett ez az összeállítás!!!
talgaby:
Heh... vegyes. A történetet régebben írtam, akkor még főleg csak úgy az YBK-ra érdekességképpen, főleg wikipediás szócikkek alapján. Azóta, mikor felmerült, hogy beindul az MK-részleg itt, elég mélyen belemerültem a témába, amennyire csak konzolok és a konkrét játékok többsége nélkül lehet (sokat segített a youtube azóta szerencsére). Karakterlapok esetén meg sokszor tényleg emlékezetből próbáltam meg összeszedni, hogy miket írtam, és kicsit ahhoz is igazítani a sztorit. De konkrét kérdésre: az első találkozáskor (Árnybirodalom) lenézi a lidércet**, a Tornán viszont tart tőle (Shaolin Monksban nem, bátran szembeszáll vele, de kinyiffan) és emiatt sikerül az élőhalottnak megölni. A kínzás vitatott, az fikció, szóval amelyik meleltt végül határozok. :) Öcsinek nekiugrott, de gyorsan lelépett. Ez a része nekem is homályos, hogy miért, de biztos, hogy találkoztak az MKII nagy felfordulása előtt/alatt a pokolban, és az is, hogy Raiden csak az öcskössel tért feltűnő módon vissza, plusz a fiatalabb a Deception utánig nem tudta meg, hogy Noob a bátyja (vicces lett volna, mert csak abban a játékban találták ki).
Újjá kellene már írnom igazság szerint az egészet, de főleg az első trilógiát, csak az a nagy bajom, hogy sehol se találok egy video-végigjátszást a Special Forces-hoz és a Mythologieshoz*, azok még mindig gyakorlatilag a wikis rövid leírás alapján készültek (de mint kiderült pl. a SF egyk harmada egy marhaság a wikin).
--- Idézet ---Amúgy mennyien látogatjuk manapság az MK részlegedet? 3an?
--- Idézet vége ---
Nem kell mindig elhinni a főoldali sirámokat. nem sokan amúgy, de kb. olyan százan.
*kieg.: Oké, Mythologieshoz van. Egy teljes részre nem igazán elég, mert elég rövidkének tűnik (nincs másfél óra), de eléggé jól használható.
**Vagy nem. Egy szöveges leírás alapján igen, de most elvileg már fenn van a TeCsőn a videóbetét is, szóval mire elkezdem írni, kiderül. :)
fullillegal:
Kérdés:
Sub Zero/Noob: a történetbeli vagy a karakterlapi leírás az igazi? Van pár dolog, ami különbözik, pl történetben tartott a lidérc Scorpiontól, agyonkínozták a lelkét, tesék-lássék pofozkodott az öcsivel, majd az átjáróhoz vezette, a karakterlapon lebecsülte, szimplán kifordult önmagából, rögtön nekiugrott.
Amúgy mennyien látogatjuk manapság az MK részlegedet? 3an?
grey gargoyle:
Tisztellek és becsüllek ezért. Asszem egy sima köszönöm már kevés lenne.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése