HálóZsák fórumok > a Zsák

A főoldalról

<< < (65/111) > >>

Dris:

--- Idézetet írta: dr samson ---Szintén nem személyeskedés, de azért érdekesnek tartom, hogy eddig véletlenül se írtatok a fórumra túl gyakran, de ha már egy link kéne, akkor hirtelen az egész honosító gárda ír...
--- Idézet vége ---

Óó bocs, hogy írok egy engem és az oldalamat érintő kérdésben, mégis hogy képzelem én ezt, ha eddig nem írtam tele a fórumotokat...

dr samson:
Hejj...gg.. te aztán úgy magadra tudsz venni mindent... pedig az most nem is neked szólt, mert te még néha véleményezed is a képregényeket, amiket kirakunk...
De hagyjuk, talgaby elmondta lejjebb milyen feltételekkel kerülhet majd ki egyszer a link és azért felhívnám mindenki figyelmét, hogy anno a ComicSquad linkje is elég későn került ki, de soha nem, panaszkodtak, hanem megköszönték, amikor kiraktuk...

Szerk: írtam én anno, többször is jeleztem pl ha hibát láttam az adott képregényekben, de mivel olyan válaszok jöttek rá, amilyenek (pl, hogy úgy sem javítjátok ki), ezért feladtam...

zajrus:
Amint észrevetted javítottam a pontatlanságot, illetve Dris is... Viszont ti se írtok nagyon...

grey gargoyle:
Bocsánat, hogy nem írtunk... mivel kapcsolatban?

dr samson:
Szintén nem személyeskedés, de azért érdekesnek tartom, hogy eddig véletlenül se írtatok a fórumra túl gyakran, de ha már egy link kéne, akkor hirtelen az egész honosító gárda ír...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése