HálóZsák fórumok > a Zsák
A főoldalról
Dris:
Ezt már én is meg akartam kérdezni, de gondoltam, egyszer csak észreveszitek ti is, hogy a magunk módján, de igyekszünk mi (a heti 1 frissítés már elég magabiztosan megy egy ideje). A YA már elég régóta be van fejezve, a Strange is, A Nememberek nem tudom mennyire mini, de már az is a 2ik sztori vége felé tart.
zajrus:
Strange és a Young Avengers kész van Egyébként GeNEXT áll a legjobban ( Green Arrow: Year One, Teen Titans: Year One mellett )
(Jah GeNEXT-ből még csak kettő ment ki? Akkor holtverseny van )
talgaby:
Azokat már egyszer sikerült alaposan kigyepálni szerencsére, most talán csak sosi és az eXiles-os oldal az, akik tutira behaltnak mondhatóak. De mondok valamit: ha addig nem történik meg, akkor amint kész lesz az első saját teljes minitek (ha jól látom, az Inhumans és a YA állnak a legjobban), addig csesztetem a társaságot, amíg ott nem lesztek a főoldalon.
(Mondjuk ha szemét lennék, azt mondanám, hogy amint kész van a Blackest Night honosítása, amit ugye még ki se adtak, de hát ez van...)
grey gargoyle:
Ennek sok értelme nincs, de nem vitatkozok, azt csináltok, amit akartok. De simán ottvannak nem aktív honosító oldalak is, gondolom azokat fontosabb látni.
talgaby:
Nem személyeskedés, csak van egy olyan kimondatlan elvünk, hogy az oldal a foglalásai legalább 5%-át rakja ki, mielőtt berakjuk - esetetekben a második helyre - a listába. Ez jelenleg nálatok olyan 100-120 füzet környékén van.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése