HálóZsák fórumok > a Zsák
A főoldalról
zajrus:
Használva van de gondolom nem olvasod el a képregényt mint anno Strange
Egyébként ott volt más válasz is Hollootól, tőlem és elég sok hsz volt...
dr samson:
--- Idézet ---Letereltünk mi valaha is olyannal, hogy nem érdekel a kritika, amit mondtok? Nem emlékszem ilyenre, én általában mindig figyelembe veszem a hozzáértők véleményét. Neked sem kéne rögtön kötözködést (panaszkodást?) látnod ott, ahol nincs.
--- Idézet vége ---
Tini Titánok: Első Év zajrus hozzászólása arra a felvetésre, hogy miért nem használják az egyik karakter (ha jól emlékszem talán Fürge) magyar nevét: csak.
talgaby:
--- Idézet ---Strange és a Young Avengers kész van
--- Idézet vége ---
Az igaz, de az nem teljesen a tiétek, csak átvettétek befejezni. Én saját erőből elkészítettre gondoltam, és onnan mintha az Inhumans állt volna a legjobban (legalábbis az a v4, ami most megy nálatok, ami egy maxi, nem?). De igen, a TT:Year One is szépen halad.
A linkelést meg segítené számotokra az is, ha a tagjaitok beraknák ízléses formában (értsd: lehetőleg ne egy 2000×500-as bannerben) az aláírásotokba, és jeleznétek, hogy az is egy honosítóoldal. A forgalomnöveléshez meg egy kissé radikálisabb lépésként javasolható lenne a költözés az extráról, mert nem biztos, hogy mindenki olyan türelmes, mint én, hogy 2-3 percet várjon, amíg gyakran betölt egy oldal, ha az extra szerverének olyanja van.
És a félreértés tisztázása végett: nem, nem pikkelünk az allcomicsra. (Meglehetősen) másképp állunk hozzá a honosításhoz, de sosem pikkeltünk egy oldalra sem.
Dris:
--- Idézetet írta: dr samson ---de soha nem, panaszkodtak, hanem megköszönték, amikor kiraktuk...
Szerk: írtam én anno, többször is jeleztem pl ha hibát láttam az adott képregényekben, de mivel olyan válaszok jöttek rá, amilyenek (pl, hogy úgy sem javítjátok ki), ezért feladtam...
--- Idézet vége ---
-Szerintem mi sem panaszkodtunk egy szóval se, GG megkérdezte, én hozzászóltam, nem szívességet kérünk, félreértés ne essék.
-Letereltünk mi valaha is olyannal, hogy nem érdekel a kritika, amit mondtok? Nem emlékszem ilyenre, én általában mindig figyelembe veszem a hozzáértők véleményét. Neked sem kéne rögtön kötözködést (panaszkodást?) látnod ott, ahol nincs.
dr samson:
--- Idézet ---Óó bocs, hogy írok egy engem és az oldalamat érintő kérdésben,
--- Idézet vége ---
Látom esélytelen, hogy megértsétek, amit mondok...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése