HálóZsák fórumok > a Zsák
A főoldalról
Wearwolfff:
A freeweb most megy át egy tulajdonosváltáson, és most állítólag fejlesztenek ezerrel. Ezért lett lezárva a reg.
Egyébként meg minden ingyenes tárhelyet meg lehet toltani még 2giga ingyenes (ami lehet 3giga is) dropbox tárhellyel.
Nézzétek csak a ficsörjeit.
zajrus:
Freewebet megnéztem de zárva van a reg tudtommal legalábbis én már nem tudtam regisztrálni, a fizetős része meg hát fizetős... A 3 közül meg a 000page néz ki jól de még le kell tesztelnem ( okhostos szerveremen pl vírusok keletkeztek... hülye ruszkik... ) 1,5 gb-vel ami a másikon van nem tok sokmindent kezdeni...
Majd meglátom még köszi szépen
talgaby:
Az xfanzine nemrég költözött a freewebre, és simán felfért mind a hat gigájuk (meg ami még ott lehet), és nagyon szép sebességgel megy az oldal. Bár ők fizettek, hogy levegyék a reklámot, de ingyenesen is egy elég kicsi sáv, ami arányaiban ötödakkora, mint a mostani főoldali banneretek, szóval nem zavaró. Tegyél vele egy próbát.
Vagy ha csak nyers tárhely kell, ott van akár a 000WebHost, a 000Page.com, a 0Down.com amikre aztán lehet tolni a cuccot dögivel.
zajrus:
Még mindig nem olvastad el
TGaby ha tudsz jobb ingyenes tárhelyet akkor kérlek jelezd mert eddig nem sikerült találnom...
dr samson:
Csak, hogy ne mondhassa senki, hogy kamuzok:
--- Idézet ---Holloo mint fentebb írta direkt azért használta a Speedy-t mert a Newgen fórumon annyira istenítettétek ( Te meg Talgaby ) a Tini Titános rajzfilm neveit... Egyébként csak hogy tudd megnéztem a Tini Titánok fordításokat direkt hogy passzoljon a Speedy a fenti okból maradt ilyen...
--- Idézet vége ---
Ezek után nem nekem kéne utólag utána nézni szerintem, hogy használjátok-e, főleg ha kijelentitek, hogy nem... A vita ezennel részemről lezárva, talgaby azt is elmondta, hogy egyelőre nem lesz link, szóval tovább értelmetlennek látom ezt a beszélgetést.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése