HálóZsák fórumok > a Zsák
A főoldalról
zajrus:
Jah Ya az 10 Raziel és 2 Dris
talgaby:
--- Idézetet írta: holloo ---öööööö... ezt milyen matematikai egyenlettel számoltad ki?
--- Idézet vége ---
Foglalási listátok alapján.
--- Idézet ---Ez azért övön aluli, mivel az legalább egy év mire odáig eljutunk a Lámpásokkal vagy több mivel most is pl. a Newgenes Válság végére várunk...
--- Idézet vége ---
Nem, övön aluli lefoglalni valamit, ami még ki se jött. Övön aluli lefoglalni heti egy füzetes frissítéssel közel 1500 füzetet, ami azt jelenti, hogy ezzel a tempóval csak a mostaniakat 30 évig(!) csináljátok, és a lista csak bővül. (Finoman szólva ezt untam meg piszkosul a cotán is és kezdtem el kirakatni máshol másfél év tömény hallgatás után az X-eket.) Racionálisan gondolkozni és felhasználni mások többéves tapasztalatát... az nem az övön aluli. Ugyanis halvány fogalmatok sincs még arról, milyen belekezdeni akár egy kisebb crossoverbe, hát még egy 100+ részes sorozatba. És mindkét fajtából nem egy van azon a listán.
--- Idézet ---És a YA-ból is szerintem(bár nemtom pontosan) legalább 70%-ot Dris készített el.
--- Idézet vége ---
Strange-ben igazad lesz, de a YA-ból Raziel benne volt már a második sztoriban, amikor a Könnyek Tavát abbahagyta.
holloo:
Én nem nagyon akarok beszállni az "óvodás" vitába, mert úgy látom mindkét oldal tagjai ebből sportot űznek, és ez nem is lenne baj egy kocsmába egy két mellett... de azért néhány dologra reagálnék
--- Idézetet írta: talgaby ---Nem személyeskedés, csak van egy olyan kimondatlan elvünk, hogy az oldal a foglalásai legalább 5%-át rakja ki, mielőtt berakjuk - esetetekben a második helyre - a listába. Ez jelenleg nálatok olyan 100-120 füzet környékén van.
--- Idézet vége ---
öööööö... ezt milyen matematikai egyenlettel számoltad ki?
--- Idézetet írta: talgaby ---De mondok valamit: ha addig nem történik meg, akkor amint kész lesz az első saját teljes minitek (ha jól látom, az Inhumans és a YA állnak a legjobban), addig csesztetem a társaságot, amíg ott nem lesztek a főoldalon.
(Mondjuk ha szemét lennék, azt mondanám, hogy amint kész van a Blackest Night honosítása, amit ugye még ki se adtak, de hát ez van...)
--- Idézet vége ---
Nos mint a többiek írták a Strange és a YA már kész vannak. A Blackest Night? Normális vagy? Ez azért övön aluli, mivel az legalább egy év mire odáig eljutunk a Lámpásokkal vagy több mivel most is pl. a Newgenes Válság végére várunk...
--- Idézetet írta: talgaby ---
--- Idézet ---Strange és a Young Avengers kész van
--- Idézet vége ---
Az igaz, de az nem teljesen a tiétek, csak átvettétek befejezni. Én saját erőből elkészítettre gondoltam, és onnan mintha az Inhumans állt volna a legjobban (legalábbis az a v4, ami most megy nálatok, ami egy maxi, nem?). De igen, a TT:Year One is szépen halad.
--- Idézet vége ---
Hát a Strange-nek egyetlen egy része volt kész, a másik ötöt én csináltam, szerintem ezt hívhatjuk önerőnek. És a YA-ból is szerintem(bár nemtom pontosan) legalább 70%-ot Dris készített el. A Marvel Lovagok 4 is nagyjából így állt és amióta megint van fordítója egyre gyakrabban fog jönni...
--- Idézetet írta: dr samson ---Szintén nem személyeskedés, de azért érdekesnek tartom, hogy eddig véletlenül se írtatok a fórumra túl gyakran, de ha már egy link kéne, akkor hirtelen az egész honosító gárda ír...
--- Idézet vége ---
NEm az egész gárda inkább csak az 1/3-a És én személy szerint mindig minden oldalon kommentálok mindent, amit elolvasok, de sajnos nem minden nap érek rá képregényeket olvasni.
--- Idézetet írta: dr samson ---Szerk: írtam én anno, többször is jeleztem pl ha hibát láttam az adott képregényekben, de mivel olyan válaszok jöttek rá, amilyenek (pl, hogy úgy sem javítjátok ki), ezért feladtam...
--- Idézet vége ---
Ilyen válaszok nem jöttek (illetve a te flegma stílusodra válaszoltunk ), de mindig kijavítottam(uk) a hibákat.
--- Idézetet írta: dr samson ---Csak, hogy ne mondhassa senki, hogy kamuzok:
--- Idézet ---Holloo mint fentebb írta direkt azért használta a Speedy-t mert a Newgen fórumon annyira istenítettétek ( Te meg Talgaby ) a Tini Titános rajzfilm neveit... Egyébként csak hogy tudd megnéztem a Tini Titánok fordításokat direkt hogy passzoljon a Speedy a fenti okból maradt ilyen...
--- Idézet vége ---
Ezek után nem nekem kéne utólag utána nézni szerintem, hogy használjátok-e, főleg ha kijelentitek, hogy nem... A vita ezennel részemről lezárva, talgaby azt is elmondta, hogy egyelőre nem lesz link, szóval tovább értelmetlennek látom ezt a beszélgetést.
--- Idézet vége ---
Ide be kellett volna linkelned az egész vitát, nemcsak kiragadni két mondatot. És akkor mégegyszer: Soha nem a hozzászólásaid tartalmával volt bajom, hanem a formájával. És ezt meg is beszéltük ott anno, és te is elismerted, hogy kissé "arrogáns, beképzelt vagy ilyen a stílusod" azt hiszem így mondtad. És ott lezártuk, hogy oké akkor ezentúl csak a tartalommal törődünk. És nem volt még olyan, hogy nem javítottunk volna névfordítás vagy egyéb hibát, amikor mondtad. Speedy, Fürge vitában meg aki akarja elolvassa az AC-n, Newgenen a dolgot, de ha 2 forrás 2 különböző módon adja meg, más más fórumon más-mást mondtok, akkor ott legyen okos az ember.
--- Idézetet írta: Zerit ---mellesleg az AC linkjei kozott nincs ott a CO-MIX, sot a C4A sem
persze ez abszolut indifferens, nem mintha szukseg lenne ra
--- Idézet vége ---
Zerit ebben teljesen igazad van, sajnos az oldalnak mi ezt a részét a kezdeti "próbálkozások", beállítások óta nem is figyeltük, kiegészítjük a listát. És köszi a burkolt megjegyzést, mindenki először a saját háza táján nézzen körbe mielőtt kritizál. És ez nyugodtan magára veheti ez az egész "sportvita" társaság is.
zajrus:
Pótlom a hiányosságot Egyébként a linkek menü eléggé fejletlen szal csinálok egy újat Abban már bennelesz minden aktív honosítóoldal... Köszi, hogy szóltál ( ráadásul a Co-Mix-ot még látogatom is )
Zerit:
mellesleg az AC linkjei kozott nincs ott a CO-MIX, sot a C4A sem
persze ez abszolut indifferens, nem mintha szukseg lenne ra
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése