Bocsesz, mindjárt leszedem akkor. Nem gondoltam, hogy probléma lesz belőle, mert amennyire én néztem főleg karakterleírások vannak benne, azok is angolul. De akkor leszedem.
Köszi szépen. Igaz, hogy karakter leírások, de mivel az Ulti Univerzum még elég új, csak annyit tudnak írni 1-1 karakterről, ami eddig megtörtént velük. Ezért azt le is írják. És mivel ez a füzet jóval azután készült, mint ahol most mi tartunk...
Mivel az angol USM-eket csak az nem szedi le a DC-ről, aki nem akarja... mivel a spiderfan.org-on kinn van részletesen leírva, mi is történik majd... mivel ez a cucc is angol nyelvű... ezért szerintem teljesen felesleges leszedni. Írja ki bazinagy vörös betűkkel, hogy angolul tartalmazza a CsoPók eljövendő eseményeit, úgyhogy csak az olvassa, akit érdekel. Fórumokon is rengeteg spoiler röpköd ide-oda, az emberek meg jelzik ezt, hogy aki nem akarja, az ne olvassa.
Részben igazad van, de egy dolgot vegyél figyelembe: alig akad olyan ember, akit a "spoiler" felirat elriasztana attól, hogy megnézze. Nem lehet tudni mekkora spoiler az a spoiler és a kisebbeket szinte mindenki hajlandó elolvasni. Itt pedig vannak igazán nagyok is. A fórumokon is a nagy spoilereket töröljük általában (tegnap is volt egy bazinagy a k.neten) és hát, amíg nem tudják az emberek, hogy van ilyen, addig nem jut eszükbe rákeresni. Aki meg veszi a fáradságot és rákeres, megtalálja, letölti, az már tényleg olyan, aki kifejezetten tudni akar mindent részletesen, ő pont olyan, aki előle nem érdemes rejtegetni semmit, mert nem szereti a meglepetéseket. De a legtöbb ember szereti.