Szerző Téma: Képes Topik  (Megtekintve 758039 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #2155 Dátum: 2007. Január 28., 17:43:30 »
Jók a bővítések ismét! No comment.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Képes Topik
« Válasz #2154 Dátum: 2007. Január 28., 17:10:45 »
Idézetet írta: Bundy2020
Kössz Sepi, hogy fölraktad a képeket
Szivesen, de ez a te érdemed is, hiszen te küldted el nekem ezeket a képeket.  
Idézet
A Pók-Hölgyek Galériában a 171-es és a 187-es számú kép ugyanazt ábrázolja (nem úgy értem, hogy mindkettőn póknő van, hanem hogy ugyanaz a rajz).
Megnéztem és tényleg. Sajnos néha előfordul, hogy miközben válogatom a képeket egyet-kettőt véletlenül berakok újra, mert elkerüli a figyelmemet (más galériánál is van olyan, hogy kétszer van fent ugyanaz - ráadásul ugyanakkora felbontásban  ). De végülis nincs vele gond, mert a két képnek más a felbontása. Ha úgy tetszik felkerült egy már fentlévő képnek egy jobb minőségű változata  .
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 28., 17:11:43 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
Képes Topik
« Válasz #2153 Dátum: 2007. Január 28., 16:31:38 »
Kössz Sepi, hogy fölraktad a képeket  

A Pók-Hölgyek Galériában a 171-es és a 187-es számú kép ugyanazt ábrázolja (nem úgy értem, hogy mindkettőn póknő van, hanem hogy ugyanaz a rajz).
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2152 Dátum: 2007. Január 28., 15:43:29 »
Idézetet írta: Sepi
és talgaby közreműködésével felkerült a Marvel Swimsuit Special v1 #01-es fürdőruhás szám is.
Azok a reklámok, nagyon jól sikerültek! Hölgyek meg jól néznek ki, mint mindig!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2151 Dátum: 2007. Január 28., 10:13:37 »
Frissült a képgyűjtemény. Bundynak köszönhetően kibővült a Pók-Hölgyek Galéria és talgaby közreműködésével felkerült a Marvel Swimsuit Special v1 #01-es fürdőruhás szám is.

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Képes Topik
« Válasz #2150 Dátum: 2007. Január 26., 16:00:49 »
Magyar fórumon nem-magyar hozzászólást el se olvasunk (és itt ezzel utalok a kircsi, vok, és egyéb szófordulatokra is  )

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Képes Topik
« Válasz #2149 Dátum: 2007. Január 26., 15:34:31 »
Néhány szabály a túléléshez:
Ismeretlenektől származó ismeretlen linkekre soha nem kattintunk.  
Ismeretlen ".exe" állományokat soha nem futtatunk.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2148 Dátum: 2007. Január 25., 23:28:36 »
Lehetséges, de nem mondom 100%-ra, annyira nem néztem. Viszont a PrevX szépen leírtotta (köszi a tippet Gabe  ). A Spybot is megtalálta, de nem írtotta le, az volt a baj. Hiába javította a hibát, az nem múlt el.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Képes Topik
« Válasz #2147 Dátum: 2007. Január 25., 23:12:00 »
Akkor nekem mázlim volt, mert a Spybot elkapta a grabancát.Bár lehet, hogy nem ugyanaz fertőzi a gépeinket... (neked is PCHealth-valami?).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2146 Dátum: 2007. Január 25., 22:41:13 »
Talán a vírust elkapta, mert többszöri ellenőrzés után nem talál vírust, más csak a spyware-el van gondom, amit feldobott a gépre. A Spybot S & D nem tudott vele mit kezdeni, most a PrevX-el írtom őket  . Úgy néz ki, hogy ez használ neki.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2145 Dátum: 2007. Január 25., 22:08:18 »
Nekem a Norton simán lekapta... őszerinte egy alacsony veszélyforrású féreg volt csak. Szerintem egy vírusirtó elkapja nálad is a grabancát...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2144 Dátum: 2007. Január 25., 22:05:55 »
Az elsőt voltam olyan okos, hogy megnyitottam, és most alig tudom leírtani a mocskot  . Tényleg lehet, hogy valahogy át kellene alakítani a reget.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2143 Dátum: 2007. Január 25., 22:01:11 »
Pedig reméltem, hogy megússzuk őket... nem lehet vhogy vizuális megerősítéshez kötni azt a fránya regelést? Az egyik, a legelső ráadásul tényleg vírusos volt. De a Norton elkapta.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2142 Dátum: 2007. Január 25., 21:44:49 »
No, megkaptam a besúgást, a törvény vaskeze pedig lesúlytott  
Elvieg bannolva is vannak... mivel most csináltam először ilyesmit, ezért lehet hogy jön még pár... de ha találtok még akkor jelent gomb.

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Képes Topik
« Válasz #2141 Dátum: 2007. Január 25., 21:25:10 »
Hehejj, végre a HZs-ra is betörtek a spamelő robotok!  Legalább kipróbálhatom, mit tud a besúg gomb.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2140 Dátum: 2007. Január 25., 21:20:34 »
Hát ennek nem igazán itt van a helye. Ma nagyon sok tesco gazdaságos, most regisztrált dobálgat be ilyen videós linkeket. Ráadásul szerintem az egyik még vírusos is volt.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 21:22:06 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2139 Dátum: 2007. Január 25., 16:23:37 »
Hááát... végülis igazad van... bár én inkább az utóbbi kategóriába tartozom. Vhogy sose izgattaka spolerek, ha vmi olyasmi történettel kapcsolatosan láttam, aminél tényleg szémított, akkor egyszerűen messzire elkerültem. De a jelek szerint  anagy többség valóban nem ilyen.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Képes Topik
« Válasz #2138 Dátum: 2007. Január 25., 15:58:24 »
Bocsesz, mindjárt leszedem akkor. Nem gondoltam, hogy probléma lesz belőle, mert amennyire én néztem főleg karakterleírások vannak benne, azok is angolul. De akkor leszedem.
Köszi szépen.  Igaz, hogy karakter leírások, de mivel az Ulti Univerzum még elég új, csak annyit tudnak írni 1-1 karakterről, ami eddig megtörtént velük. Ezért azt le is írják. És mivel ez a füzet jóval azután készült, mint ahol most mi tartunk...

Idézetet írta: talgaby
Mivel az angol USM-eket csak az nem szedi le a DC-ről, aki nem akarja... mivel a spiderfan.org-on kinn van részletesen leírva, mi is történik majd... mivel ez a cucc is angol nyelvű... ezért szerintem teljesen felesleges leszedni. Írja ki bazinagy vörös betűkkel, hogy angolul tartalmazza a CsoPók eljövendő eseményeit, úgyhogy csak az olvassa, akit érdekel. Fórumokon is rengeteg spoiler röpköd ide-oda, az emberek meg jelzik ezt, hogy aki nem akarja, az ne olvassa.
Részben igazad van, de egy dolgot vegyél figyelembe: alig akad olyan ember, akit a "spoiler" felirat elriasztana attól, hogy megnézze. Nem lehet tudni mekkora spoiler az a spoiler és a kisebbeket szinte mindenki hajlandó elolvasni. Itt pedig vannak igazán nagyok is. A fórumokon is a nagy spoilereket töröljük általában (tegnap is volt egy bazinagy a k.neten) és hát, amíg nem tudják az emberek, hogy van ilyen, addig nem jut eszükbe rákeresni.  Aki meg veszi a fáradságot és rákeres, megtalálja, letölti, az már tényleg olyan, aki kifejezetten tudni akar mindent részletesen, ő pont olyan, aki előle nem érdemes rejtegetni semmit, mert nem szereti a meglepetéseket. De a legtöbb ember szereti.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2137 Dátum: 2007. Január 25., 15:53:08 »
Akkor határozatlan időre törölve lett. Majd ha már túl vagyunk azokon a részeken amik benne vannak akkor esetleg újra kikerül.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
Képes Topik
« Válasz #2136 Dátum: 2007. Január 25., 15:42:31 »
Nekem elég annyi kiírva, hogy ultimate, máris nem töltöm le.  
És nem a spoilerek miatt.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 15:43:24 írta Nitro »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2135 Dátum: 2007. Január 25., 14:42:40 »
Mivel az angol USM-eket csak az nem szedi le a DC-ről, aki nem akarja... mivel a spiderfan.org-on kinn van részletesen leírva, mi is történik majd... mivel ez a cucc is angol nyelvű... ezért szerintem teljesen felesleges leszedni. Írja ki bazinagy vörös betűkkel, hogy angolul tartalmazza a CsoPók eljövendő eseményeit, úgyhogy csak az olvassa, akit érdekel. Fórumokon is rengeteg spoiler röpköd ide-oda, az emberek meg jelzik ezt, hogy aki nem akarja, az ne olvassa.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 14:43:48 írta talgaby »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2134 Dátum: 2007. Január 25., 14:40:01 »
Bocsesz, mindjárt leszedem akkor. Nem gondoltam, hogy probléma lesz belőle, mert amennyire én néztem főleg karakterleírások vannak benne, azok is angolul. De akkor leszedem.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Képes Topik
« Válasz #2133 Dátum: 2007. Január 25., 14:32:11 »
Egy újabb kis extrával jelentkezem az oldalamon. Felkerült az Officional Handbook of the Ultimate Marvel Universe - Spider-Man & Fantastic Four kis kézikönyv.
Te Sepi, ez a Pókos rész gyakorlatilag egy összesített hatalmas spoiler minden ezután következő Pókember történethez, ami magyarul meg fog jelenni, úgyhogy szépen megkérnélek, hogy szedd le, amíg még nem olvassa el mindenki.  Köszönöm (nem véletlen, hogy még nem került magába a képregénybe egyetlen oldal se belőle).

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2132 Dátum: 2007. Január 25., 10:31:46 »
Egyenlőre csak Marveles kézikönyvet találtam belőle, hat részes, és részenkét harminc darab leírás van képekkel benne. Ez végül is azt jelenti, hogy kb 180 darab van belőle  . Akkor majd ma nekiugrok és megcsinálom.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2131 Dátum: 2007. Január 25., 10:16:18 »
Sepi: Igen, nem volna rossz, de az úgy volna a legjobb, hogy kiadók szerint szétbontva, vagy legalább a két Marvelest külön...

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Képes Topik
« Válasz #2130 Dátum: 2007. Január 25., 10:11:20 »
Ha senkit nem érdekel, (bár ebben kételkedem) én akkor is vevő vagyok rá  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #2129 Dátum: 2007. Január 25., 08:23:27 »
Egy újabb kis extrával jelentkezem az oldalamon. Felkerült az Officional Handbook of the Ultimate Marvel Universe - Spider-Man & Fantastic Four kis kézikönyv.  

Valamint amit kérdezni akartam, hogy a Marvel Karakter galériából kiindulva, érdekel titeket ugyanilyen a Transformers-ekről is? Mert akkor feltehetem azt is.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 25., 08:57:31 írta Sepi »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #2128 Dátum: 2007. Január 24., 21:27:59 »
Köszi Nitro!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #2127 Dátum: 2007. Január 24., 20:38:01 »
Így hívják a WH40K-ban az Űrgárdistáknál a harci robotot is. Jó brutális egység

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
Képes Topik
« Válasz #2126 Dátum: 2007. Január 24., 19:38:18 »
Dreadnaught.  
Amúgy a rengeteg Al Rio-s kép, ami az oldalán van, nálam is kinn van.   Nincs olyan sok, amit nem mentettem le onnan.