Hát, szerintem nem csak a google-l kell képeket keresni, hanem a yahoot, meg a többi keresőt is ki kell próbálni. Sőt, van olyan kereső is, ami kifejezetten a képekre megy rá, csak a nevét nem tudom hirtelen... (Hasonlót, csak videósban mostanában hegesztgetnek a németek, amit már várok, csak majd működjön is.) Sőt, torrent trackereken pl. sokszor szoktak lenni kíválló mínőségű kép gyűjtemények animékhez (wallpaper méretekben), elképzelhető hogy ilyenek vannak fent Marveles cuccokban is. Ha meg valaki veszi a fáradságot, és beregisztrál a Marvel.comra, és rendelkezik azzal a nagyon ritka tulajdonsággal, hogy legalább felületesen átlátja, akkor onnan is le lehet szedni rengeteg jó képet. (én a cw-seket onnan szereztem, és volt még egy csomó, csak lusta voltam egyenként mentegetni őket ) Asszem vadászgatok még majd, ha Sepi is igényt tart rá.
(magamnak már nem annyira keresgélek ilyesmit, én inkább a japán cuccokra hajtok, ha nyit esetleg egy anime/manga részleget, akkor tudok szolgálni azonnal 800db tökéletes háttérképpel... oké, tudom esélytelen a dolog .)
De hogy lássátok mire gondolok, itt van pár kép linkje, ezeket még régebben tettem fel ide:
katt,
katt,
katt,
katt,