Szerző Téma: Képes Topik  (Megtekintve 759780 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető benya11

• Spawn
Képes Topik
« Válasz #1945 Dátum: 2007. Január 06., 21:00:31 »
Sepi, tök jók az új galériák!  Le is mentettem pár képet.  
Egyébként Wonder Woman, Macskanő, Vadásznő, Igazság Ligája, Flash galériákat tervezel nyitni?
És a design váltásra is kíváncsi vagyok!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Képes Topik
« Válasz #1944 Dátum: 2007. Január 06., 20:48:17 »
Örülök, hogy tetszettek az új képek. Lesz majd a vigyorgó arcú "úriember" is, de ő valószinűleg egy vegyes mappába fog kerülni.  
A Supergirl-el kapcsolatban ne aggódj, ez teljesen természetes.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 06., 20:48:51 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1943 Dátum: 2007. Január 06., 20:38:36 »
Jók az új galériák is, (mondjuk a Batman képekről hiányoltam egy elragadó mosolyú uriembert, de így is sokat tettél, úgyhogy befogom!  ) Supergirl-képek: hm, valahogy az volt az érzésem, hogy szeretnék metró szerelvénnyé változni!   remélem azért nem komoly az elmebaj!  szóval hajrá!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1942 Dátum: 2007. Január 06., 19:25:09 »
Idézetet írta: Gabe
A korhatáros galériával vigyázz, kell egy képernyő arra, hogy: "a következő oldal csak 18éven felülieknek van, blabla... Tényleg szeretnél belépni?" Ennek hiányában egy jogszabályra hivatkozva törölhetik az egész oldalt.
Igen ezt tudom, bár ha nagyon eldugja az ember akkor ki lehet ezt kerülni (legalábbis láttam már rá példát  ). De nem gond, azt a legkönyebb megcsinálni. Most amúgy is egy kisebb desing-váltás van készülőben.
Idézet
A következőnél már úgyse lesz ilyen nagy a boldogság, mert azt tuti nem lesz időm átfutni. Azért remélhetőleg elkerülöm majd a duplákat...
Nem baj, majd megoldom valahogy.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Képes Topik
« Válasz #1941 Dátum: 2007. Január 06., 19:15:27 »
Nem kell hálálkodni, szívesen segítettem. A következőnél már úgyse lesz ilyen nagy a boldogság, mert azt tuti nem lesz időm átfutni. Azért remélhetőleg elkerülöm majd a duplákat...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1940 Dátum: 2007. Január 06., 19:14:17 »
A korhatáros galériával vigyázz, kell egy képernyő arra, hogy: "a következő oldal csak 18éven felülieknek van, blabla... Tényleg szeretnél belépni?" Ennek hiányában egy jogszabályra hivatkozva törölhetik az egész oldalt.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1939 Dátum: 2007. Január 06., 18:10:46 »
Idézetet írta: Bundy2020
Nagyon jó képek Sepi! Úgy felületesen sikerűlt még átvizsgálnom, néhányba bele is néztem.
Ha minden jól alakúl akkor ma is tudok küldeni egy szép képcsomagot.
Örülök, hogy tetszettek a képek. Ha minden jól megy holnap folytatom a bővítést.
Idézetet írta: talgaby
Szép az új adag. látom, egész sokat fel tudtál használni. Hétfőn, ha minden jól megy, küldöm majd a következő adagot a Főnixből.
Igen, nagyon jó kis adagot küldtél múltkor, szinte alig kellett válogatnom őket, pár darab meg megy majd a korhatárosba azokból ami kimaradt  . Mégegyszer köszönöm, hogy elküldted őket.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Képes Topik
« Válasz #1938 Dátum: 2007. Január 06., 18:03:51 »
Szép az új adag. látom, egész sokat fel tudtál használni. Hétfőn, ha minden jól megy, küldöm majd a következő adagot a Főnixből.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
Képes Topik
« Válasz #1937 Dátum: 2007. Január 06., 18:00:50 »
Nagyon jó képek Sepi! Úgy felületesen sikerűlt még átvizsgálnom, néhányba bele is néztem.
Ha minden jól alakúl akkor ma is tudok küldeni egy szép képcsomagot.
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1936 Dátum: 2007. Január 06., 16:47:56 »
Először is köszönöm a biztatást
Amint igértem, ma még tovább frissült a képgyűjtemény talgaby és Gabe közreműködésével. Mehettek nézelődni.  

Jean Grey Galéria
Batman Galéria
Supergirl Galéria
Superman Galéria
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 06., 16:54:36 írta Sepi »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1935 Dátum: 2007. Január 06., 14:48:05 »
Idézetet írta: Punkológus
A szent gránátra gondolsz?
Persze, csak a haverokkal valamiért aranyalmának hívtuk.  
 De tényleg Sepi, hajrá!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
Képes Topik
« Válasz #1934 Dátum: 2007. Január 06., 14:12:02 »
Rég nem voltam itt.
De most itt vagyok.
Visszaolvasok egy kicsit, lássam mi történt.

De annyit már most mondhatok, hogy kösz szépen!  
Mert úgyis tudom, hogy mire számithatok tőletek!!    

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1933 Dátum: 2007. Január 06., 12:20:45 »
Tényleg imádnivaló képek!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #1932 Dátum: 2007. Január 06., 12:00:11 »
A szent gránátra gondolsz?  
De tényleg nagyon jó ez a galéria, csak így tovább    

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1931 Dátum: 2007. Január 06., 11:53:03 »
Idézetet írta: Sepi
Nos, ismét bővült egy kicsit a képgaléria. Bundynak köszönhetően 36db új képpel lett gazdagabb a Fekete Macska Galéria.
Hát ahogy a worms-ben lehet hallaqni, mikor eldobom az aranyalmát: Haaa-leluja, haaa-leluja!      
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető benya11

• Spawn
Képes Topik
« Válasz #1930 Dátum: 2007. Január 06., 10:19:57 »
Idézetet írta: Sepi
És a tervek szerint ma még egy pár új galériával is jelentkezek.

Kíváncsian várom, hogy milyen galériák lesznek.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1929 Dátum: 2007. Január 06., 09:14:43 »
Nos, ismét bővült egy kicsit a képgaléria. Bundynak köszönhetően 36db új képpel lett gazdagabb a Fekete Macska Galéria. És a tervek szerint ma még egy pár új galériával is jelentkezek.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1928 Dátum: 2007. Január 05., 22:08:03 »
Köszi, egyenlőre elboldogulok vele, de amint segítségre szorulok azonnal szólok. Majd lehet, hogy az animés résznél lesz szükségem egy kis segítségre, de az még egy pár hetet biztosan igénybe fog venni mire eljutok odáig.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1927 Dátum: 2007. Január 05., 22:02:42 »
Ha gondolod besegíthetek valami aloldalféleség létrehozásában, de a html tudásom kezd elkopni, sajnos, úgyhogy némi idő kell amíg felpörgök hozzá...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1926 Dátum: 2007. Január 05., 21:33:11 »
Persze, hogy azok a képek maradnak a főszereplők az oldalon. Azért is csinálom azokat elsősorban, majd utánna jöhet az anime és a manga. Főleg ha tényleg olyan sok kép lesz az animéből, akkor annak lehet, hogy készítek egy aloldalt, ahová link fog átvezetni, mert az extra.hu tárhelye sem végtelen, sajnos  .

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #1925 Dátum: 2007. Január 05., 21:28:06 »
Csak óvatosan, remélem azért a képregényes témák maradnak túlsúlyban

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1924 Dátum: 2007. Január 05., 21:20:29 »
Idézetet írta: Schmatzy
Egy esetleges manga/anime galériához pár Ergo Proxy, és némivel több NGE/GITS képpel én is hozzá tudok járulni.
Ha nagyon kell majd, akkor pártucat-ezer (  ) képet tudok majd szerezni még az esetleges anime részbe.
Oké. Egyenlőre még van bőven dolgom a többi Marveles és egyéb képregénykiadó képeivel, de utánna jöhet az is. Majd szólok ha nekikezdek ezeknek.  (Lassan már regisztrálhatok újra, hogy legyen elég háttér tároló)
Idézetet írta: Callaow
Anime.Manga 18+...  
Ha így haladsz Sepi a tengerentúlról is ide fognak járni
Előfordulhat. Lassan készíteni kellene egy angol nyelvű kezdőoldalt is.  

Nem elérhető benya11

• Spawn
Képes Topik
« Válasz #1923 Dátum: 2007. Január 05., 20:50:04 »
Idézetet írta: pepo05
Igen! Akarom. akarom! fekete Macskát a népnek!

Jól beszélsz, pepo!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1922 Dátum: 2007. Január 05., 18:22:34 »
Ha nagyon kell majd, akkor pártucat-ezer (  ) képet tudok majd szerezni még az esetleges anime részbe. A gépemen lévőkkel egyetlen gond van: ömlesztve vannak a képek, így kicsit kemény lesz szétvállogatni. Bár szerintem bőven elegendő pár komolyabb címet különtenni, a többit meg ömlesztve, elvégre fut párszáz manga meg anime egyszerre, annyi galéria meg marhaság volna. (oké bevallom, nem is ismerem jó részüket, így úgysem tudnám szétvállogatni teljesen  .)

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
Képes Topik
« Válasz #1921 Dátum: 2007. Január 05., 17:05:08 »
Anime.Manga 18+...  

Ha így haladsz Sepi a tengerentúlról is ide fognak járni:

"Hi!I'm John Stiff from Nebraska.Where is the famous Sepi's Gallery"

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Képes Topik
« Válasz #1920 Dátum: 2007. Január 05., 16:25:00 »
Egy esetleges manga/anime galériához pár Ergo Proxy, és némivel több NGE/GITS képpel én is hozzá tudok járulni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1919 Dátum: 2007. Január 05., 10:59:45 »
Idézetet írta: galamb
Nagyon bejön a képek komorsága (nem is tudom, melyik képek komorabbak általában: Batman, vagy DD?), meg a sok szimbólum.
Hamarosan össze hasonlíthatod a kettőt, mert készülőben van a Batman galéria is.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1918 Dátum: 2007. Január 05., 10:57:35 »
Idézet
kellene egy vendégkönyv az oldalra, hogy legalább páran kifejezhessék ott is köszönetüket.
Na ddig, amíg az el nem készül, ezt a topik-ot használnám ki arra, hogy elmondjam köszönetemet!        . Ma sikerült befejeznem a Fenegyerek galériát (tegnap órvul elment közben a netem!   ), és a hölgyek után, ez tetszett a legjobban (pedig pókfan vagyok!) Nagyon bejön a képek komorsága (nem is tudom, melyik képek komorabbak általában: Batman, vagy DD?), meg a sok szimbólum. (Mondjuk a Marvel világában színte csak Fenegyerek vallásossága kap jelentős szerepet, nem? a többek vallási hovatartozásával nem is foglalkoznak nagyon foglalkoznak)
 Ja és még az is tetszik, hogy az egyes galériákon bellül "vendészereplőkként" is külön csoportosítasz!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 05., 10:58:15 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1917 Dátum: 2007. Január 05., 07:27:21 »
Úgy éreztem, hogy a legtöbb rajongói oldallal (ez komoly, tényleg így van) rendelkező X-Mannek kijár ennyi. És így Sepié lett legalább a net általam eddig ismert legnagyobb Vadóc -galériája.
Ejha. Ezt nem is gondoltam volna.  Ha így haladok, akkor lassan a Marvel is hozzám fog járni a képekért.  És mi lesz akkor ha majd a korhatáros képek is kikerülnek róla?  
Idézetet írta: pepo05
Igen! Akarom. akarom! fekete Macskát a népnek!
Talán ma sikerül pár képpel felfrissíteni ismét a Fekete Macska galériát, Bundy küldött néhány jó képet.  
Szegény Sepi, ő meg csak pakol és pakol... kellene egy vendégkönyv az oldalra, hogy legalább páran kifejezhessék ott is köszönetüket.
Van tervezve egy hasonló, csak ez eléggé időigényes munka. Majd Gabe-el leegyeztetem a dolgot és akkor valamikor majd lehet, hogy kikerül egy hasonló dolog az oldalra. Egyenlőre inkább a galériák számának bővítésén dolgozom.
én inkább a japán cuccokra hajtok, ha nyit esetleg egy anime/manga részleget, akkor tudok szolgálni azonnal 800db tökéletes háttérképpel...  oké, tudom esélytelen a dolog  .
Nem esélytelen a dolog. Most gőzerővel dolgozom a DC-s galériákon is (talán jövő hétre elkészül), akkor már sokkal vegyesebb képet fog nyújtani az oldal, így vígan megférnek majd egymás mellett. Főleg ha ilyen jó képek azok is, mint amiket felraktál ide.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1916 Dátum: 2007. Január 05., 01:50:49 »
Hát, szerintem nem csak a google-l kell képeket keresni, hanem a yahoot, meg a többi keresőt is ki kell próbálni. Sőt, van olyan kereső is, ami kifejezetten a képekre megy rá, csak a nevét nem tudom hirtelen... (Hasonlót, csak videósban mostanában hegesztgetnek a németek, amit már várok, csak majd működjön is.) Sőt, torrent trackereken pl. sokszor szoktak lenni kíválló mínőségű kép gyűjtemények animékhez (wallpaper méretekben), elképzelhető hogy ilyenek vannak fent Marveles cuccokban is. Ha meg valaki veszi a fáradságot, és beregisztrál a Marvel.comra, és rendelkezik azzal a nagyon ritka tulajdonsággal, hogy legalább felületesen átlátja, akkor onnan is le lehet szedni rengeteg jó képet. (én a cw-seket onnan szereztem, és volt még egy csomó, csak lusta voltam egyenként mentegetni őket  ) Asszem vadászgatok még majd, ha Sepi is igényt tart rá.
(magamnak már nem annyira keresgélek ilyesmit, én inkább a japán cuccokra hajtok, ha nyit esetleg egy anime/manga részleget, akkor tudok szolgálni azonnal 800db tökéletes háttérképpel...  oké, tudom esélytelen a dolog  .)

De hogy lássátok mire gondolok, itt van pár kép linkje, ezeket még régebben tettem fel ide:
katt, katt, katt, katt,