Szerző Téma: Képes Topik  (Megtekintve 763684 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
  • Nem: Férfi
Képes Topik
« Válasz #1315 Dátum: 2006. November 23., 12:08:49 »
Az a poén ebben a Hulk v Wolverine témában, hogy pont ezt a képregényt kellett begyűjtenem Graf-X-nek a börzén.  Akit bővebben érdekel a téma, kérdezze tőle.
Eléggé igénytelen sztorija van. Hulk kettékapja Wolvit, és négy mérföldre hajítja el a lábait ("Four fuckin miles. I can smell it."). Úgyhogy a csávó négy mérföld laposkúszás után tud összeforrni.  Farek szerint (tőle vettem) ez már nem öngyógyítás, ez önámítás.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 23., 12:09:39 írta Schmatzy »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1314 Dátum: 2006. November 23., 10:19:27 »
Köszi az elismerést Galamb. Én is remélem, hogy holnap is jó lesz a netem. Viszont itt van egy kép amit kihagytam (ez még neked avatar-nak is jó lenne Galamb, ha gondolod megcsinálom neked):
Spider-Man Black

Spider-Man vs Superman

És itt van a Lost Years eredetiben:
Lost years #0
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 23., 10:37:47 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1313 Dátum: 2006. November 23., 10:15:49 »
De jó volt látni egyszerre ennyi jó pókos képet! Főleg a második Vérontó kép tetszett. Kösz! Remélem holnap is működik a neted. Ha már kedvenc boritóknál tartunk:Lost years

Szerintem Ben bácsi a betörőt akarta lecsapni az ütővel. Az amcsi filmekben is mindig ezt látni! Na jó, néha golfütőt.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1312 Dátum: 2006. November 23., 10:00:57 »
Idézetet írta: talgaby
A képek nem rosszak, bár nem tudom, miért kéne a #18-nak ismerősnek lennie...  (megjelent Mo.n a HiPókban, vagy mi?) MOndjuk azért Ben bácsi az évek alatt felszedett pár kilót, ahogy elnézem...
Igen arra gondoltam, hogy ez volt a HiPó első számának borítója.
Az biztos, hogy sokat változott Ban bácsi. Én azt nem értem, hogy mit keresett nála egy baseball ütő? De hát ennek az eseménynek is van pár feldolgozása. (Aztán lehet, hogy kiderül, nem is Ben bácsi van a képen. Bár nem hinném, hogy csak úgy akárkiért ennyire hullatná könnyeit Peter.)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Képes Topik
« Válasz #1311 Dátum: 2006. November 23., 09:34:29 »
Hulk kapásból két alter jövőben élt túl atomháborút: A The Endjében (megtalálható a Kneten) és a Future Imperfectben (hamarosan az eXiles-fanpage-en). Az adattárral ellentétben képes túlélni egy direkt atomrobbanást, egyedül egy nagy (és ezalatt egy nagyon-nagyon-naaaagyon nagy) gammabomba tudta megölni egy másik világban, és az is szó szerint a képébe robbant.
Idézet
de ha már itt tartunk Sentry háromszor körberöhögné az egész nukleáris mindenséget.
Ebben nem vagyok teljesen biztos, mert el tudnám képzelni, hogy a Sentry energiaalakját megzavarná a nagy mennyiségű direkt sugárzás és egyszerűen felbomlana. Az, hogy nem teljesen fizika síkon létezik, akár hátrány is lehet bizonyos szituációkban.
Idézet
Amúgy meg tudja valaki, Rozsomák karmai át tudnák döfni Hulkot?
Át. Ha egyszer meg tudok szerezni végre egy képregényt és befejezni Daredevil fordítását, akkor majd megláthatod.
Idézet
Ultimate kiadványból van, de nem borító. Ez a történet megállt ott,  hogy Rozsit kettétépik, de már két éve várjuk a folytatást...
Idézet
Hát ebből a sérülésből elég sokáig tart felgyógyulni, még Rozsomáknak is.
Mivel elvileg ez egy 4 részes mini, és Ulti hagyományoknak megfelelően csak az utolsó részben lesz vmi érdemleges esemény, ezért szvsz igen gyorsan összerakja magát, legalábbis remélem, hogy nem azért van a "vs." a címben, mert az elején kettétépi és viszlát...
Idézet
Hulk helyében Rozsó fejét téptem volna le, csak hogy biztosra menjek.
Az meg egy másik alterverzum...

A képek nem rosszak, bár nem tudom, miért kéne a #18-nak ismerősnek lennie...  (megjelent Mo.n a HiPókban, vagy mi?) MOndjuk azért Ben bácsi az évek alatt felszedett pár kilót, ahogy elnézem...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1310 Dátum: 2006. November 23., 08:51:40 »

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
Képes Topik
« Válasz #1309 Dátum: 2006. November 22., 23:17:38 »
Yesssss!!  
Hulk helyében Rozsó fejét téptem volna le, csak hogy biztosra menjek.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 22., 23:17:52 írta Ron »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1308 Dátum: 2006. November 22., 22:12:27 »
Oké, elolvasom!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Képes Topik
« Válasz #1307 Dátum: 2006. November 22., 22:08:47 »
Bocsi a floodért

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #1306 Dátum: 2006. November 22., 21:47:57 »
Pepo a Hulk The End - Last Titan-t mindenképpen olvasd el. Zseniális történet, tényleg elsőrangú, a rajz is onnan van (mármint a Hulk a romokon ácsorog) a történet pedig Peter David. A KNet-en megtalálod, erre mindenképpen szakíts időt.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1305 Dátum: 2006. November 22., 20:58:04 »
Épp ezért lennék én is kíváncsi rá, hogy hogyan fog összeforrni...ódakúszik a lábaihoz vagy mi? Akkor sem tudja pontosan úgy összeilleszteni a gerincét...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1304 Dátum: 2006. November 22., 20:54:49 »
Idézetet írta: pepo05
Ultimate kiadványból van, de nem borító. Ez a történet megállt ott, hogy Rozsit kettétépik, de már két éve várjuk a folytatást...
Hát ebből a sérülésből elég sokáig tart felgyógyulni, még Rozsomáknak is.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1303 Dátum: 2006. November 22., 20:52:25 »
Szóóóval:
Idézet
Amúgy a Hulk-the last titan is pont arról szólt, hogy a zöld fiú túlélt egy atomháborút!
Nem olvastam...ott hogy volt írva, hogyan élte túl?

2: borító--igen, ez egy Ultimate kiadványból van, de nem borító. Ez a történet megállt ott, hogy Rozsit kettétépik, de már két éve várjuk a folytatást...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1302 Dátum: 2006. November 22., 20:31:23 »
Mindenesetre az biztos, hogy nem fogják kinyírni Rozsomákot. Az azért túlságosan rossz döntés lenne. Lehet, hogy ez egy hatásvadász borítónak készült. De az is biztos, hogy valahogy majd összefoltozzák Rozsit az eset után. Másnem egy hónapig lábadozni fog Xavier birtokán, addig is mások jutnak főszerephez az X-Men-ben.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1301 Dátum: 2006. November 22., 20:27:10 »
Azért köszi!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1300 Dátum: 2006. November 22., 20:20:29 »
Idézetet írta: galamb

Ez egy jó kérdés. Utánnanéztem, de nem találtam erről semmilyen információt. Szerintem ezen még a Marvel-os srácok sem tudnának egyértelmű álláspontra jutni.
Az a kép amit említettél engem is meglepett, de a választ én sem tudom rá.   Úgyhogy engem is érdekel a válasz, ha valaki tudja.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1299 Dátum: 2006. November 22., 20:04:55 »
Galamb szereti Hulkos-képeket!  Köszi!  Amúgy a Hulk-the last titan is pont arról szólt, hogy a zöld fiú túlélt egy atomháborút! És szerintem ez (az egyik) a legjobb képregény, amit eddig olvastam.
Hulk vs Wolverine 03
 Na ez most mi? Ha jól láttam akkor ez egy ultimate-s sztori boritója? Hulk tényleg kinyírta Rozsit?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1298 Dátum: 2006. November 22., 19:55:38 »
Hát szerintem attól, hogy a gamma sugárzás alakította át a testét, egy atomháború letörölné mint egy muslicát.
És közel sem elpusztíthatatlan, ho molekuláira szednék, biztos nem élné túl.  De ilyen alapon Jennek is túl kellett volna élnie...de ha már itt tartunk Sentry háromszor körberöhögné az egész nukleáris mindenséget.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1297 Dátum: 2006. November 22., 19:14:28 »
Mert ő a gamma-sugárzástól (vagy mitől) szinte elpusztíthatatlan. Ezek szerint neki a sugárzás nem árt egyáltalán. Sőt lehet, hogy a lökéshullámot sem érzi meg.  

Bár mondjuk ennek ellentmond az adattár oldalán található leírás, amelyben ez áll:
"Hulk nemcsak rendkívül erős, de teste nagymértékben ellenálló sebesüléssel, fájdalommal és betegséggel szemben. Hulk bőre még 5000 C°-on sem hólyagosodik fel és -374 C°-on sem fagy meg, valamint nagy ütéstől sem károsodik jelentősen (tüzérségi gránát becsapódását is túléli). Van, amivel szemben azonban védtelen: nem tudná például túlélni, ha egy nukleáris robbanófej a közelében csapódna be. Hulkot különlegesen fejlett fiziológiája immunisssá teszi mindenféle földi betegséggel szemben."
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 22., 19:28:21 írta Sepi »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1296 Dátum: 2006. November 22., 19:10:43 »
Idézet
Ugyanis valami atomháborúban mindenki meghalt, Hulk ezt mindeközben magasról leszarta, sőt még örült is neki...
Ez most honnan jön? Valami alter cucc?
Mert szerintem ez eleve hülyeség...miért csak a Hulk élne túl egy ilyen atomháborút?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1295 Dátum: 2006. November 22., 17:07:48 »
Hát igen. Ez teljesen ráillik az amerikai kormányra. De ezzel már egy kicsit túlléptük ennek a topic-nak a hatáskörét.
Mindegy, a kép teljesen jó, szép munka.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #1294 Dátum: 2006. November 22., 16:51:08 »
Vagy az Amerikai kormányra inkább   Húú, várjunk csak, mindjárt idézem, hogy mi volt a kép alá írva... ez szinte teljesen illik a csillagos-sávos kormányra

"Nem érdekelte, hogy senki sem akart háborút, de a megtorlás volt az egyetlen lehetséges válaszlépés"
"Nem érdekelte, hogy ártatlan emberek milliói pusztultak el"
"Csak az érdekelte, hogy ő legyen a létező legerősebb"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1293 Dátum: 2006. November 22., 16:40:43 »
Lehet, hogy ezzel az átlag amerikai katonát ábrázolták  , aki még örül is annak, hogy akárkit kinyírhat és azzal vége, őt nem érdekli semmi.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #1292 Dátum: 2006. November 22., 16:33:12 »
Idézet
Biztosan az amerikai terroristaellenes és pacifista hangulatot volt hivatott feltüzelni ez a kép.
Hát nem tudom, hogy erre a funkcióra mennyire alkalmas  , főleg, hogyha az ember tudja, hogy az eredeti képnél azaz írás szerepel, hogy Hulk az egyedüli értelmes(???) lény a Földön. Ugyanis valami atomháborúban mindenki meghalt, Hulk ezt mindeközben magasról leszarta, sőt még örült is neki...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1291 Dátum: 2006. November 22., 16:15:41 »
Idézetet írta: pepo05
Nagyon szép adag Sepi, minden elismerésem! Én biztos nem vesződnék ezzel a sok linkeléssel...

Szerencsére az utóbbi időben már nincs olyan sok dolgom a munkahelyemen sem, és otthon sem így nem nagy gond egy órát rápazarolni a feltöltésekre.

Idézet
Mellesleg a HforH-s képeken, mellbőségben annyira nem, de arcra és alakra nagyon hasonlít egy...khhmmm.  volt ismerősömre.

Hmmm. Szerencsés vagy, hogy ilyet ismerhetsz.  

Idézet
Nekem a Hulk 15 kép jött be marhára. Igaz ismertem képregényből, de nagyon jó itt ez az enyhe neonos beütés, Hulk mogorva arca, ahogy körülnézve azt várja, ki akarja megtámadni (akit úgyis lezúz). Király

Biztosan az amerikai terroristaellenes és pacifista hangulatot volt hivatott feltüzelni ez a kép.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 22., 16:18:41 írta Sepi »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #1290 Dátum: 2006. November 22., 16:13:01 »
Nekem a Hulk 15 kép jött be marhára. Igaz ismertem képregényből, de nagyon jó itt ez az enyhe neonos beütés, Hulk mogorva arca, ahogy körülnézve azt várja, ki akarja megtámadni (akit úgyis lezúz). Király

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1289 Dátum: 2006. November 22., 15:59:26 »
Itt van plusszként egy új CW (Bruce) Banner, amit reggel elfelejtettem betenni:
CW Banner Hulk

Hulk 17

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1288 Dátum: 2006. November 22., 15:58:53 »
Nagyon szép adag Sepi, minden elismerésem! Én biztos nem vesződnék ezzel a sok linkeléssel...
Ritka dolog, hogy nekem Vadóc nagyon tetszik egy képen...de ezen!
Idézet
Rogue 12
Wow!  
Idézet
Hulk 08
Ezt a képet meg ugyan láttam már, de szvsz nagyon jó, és ötletes. Kicsit elgondolkodtató...

Persze a végére hagytam a Macsi képek utáni hatalmas köszönetemet!
Imádom!  
Mellesleg a HforH-s képeken, mellbőségben annyira nem, de arcra és alakra nagyon hasonlít egy...khhmmm.  volt ismerősömre.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1287 Dátum: 2006. November 22., 07:21:07 »
Sziasztok. Ma majdnem nem tudtam feltenni a képeket, mert csak most javult meg a netem  . Lehet, hogy emiatt majd írok is a WHADDAFAKK topicba, majd meglátom. Na mindegy. Következzenek a beigért HULK képek:

Hulk 01
Hulk 02
Hulk 03
Hulk 04
Hulk 05
Hulk 06
Hulk 07
Hulk 08
Hulk 09
Hulk 10
Hulk 11
Hulk 12
Hulk 13
Hulk 14
Hulk 15
Hulk 16
Hulk vs Superman 01
Hulk vs Superman 02
Hulk vs Wolverine 01
Hulk vs Wolverine 02
Hulk vs Wolverine 03
Captain Universe Hulk
Ultimate Hulk

És itt van egy oldal az Incredible Hulk 92-es számából (ha jól emlékszem 2006 február):
Incredible Hulk 092 12

Valamint itt van a Hulk első számának borítója:
Hulk vol1 #001

Holnap pedig ha a mennyei internetszolgáltató is úgy akarja, ismét Pókember lesz terítéken, csak most főleg olyan képei jönnek ahol akcióban van valakivel.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 22., 07:35:36 írta Sepi »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1286 Dátum: 2006. November 21., 17:46:57 »
Idézetet írta: Sepi
Wolverine & Rogue
Asszem, már tudom, hová lettek a Zalatnayból kiműtött szilikonok!
"MM MMMMM MMMDMMM!"