Hulk kapásból két alter jövőben élt túl atomháborút: A The Endjében (megtalálható a Kneten) és a Future Imperfectben (hamarosan az eXiles-fanpage-en). Az adattárral ellentétben képes túlélni egy direkt atomrobbanást, egyedül egy nagy (és ezalatt egy nagyon-nagyon-naaaagyon nagy) gammabomba tudta megölni egy másik világban, és az is szó szerint a képébe robbant.
de ha már itt tartunk Sentry háromszor körberöhögné az egész nukleáris mindenséget.
Ebben nem vagyok teljesen biztos, mert el tudnám képzelni, hogy a Sentry energiaalakját megzavarná a nagy mennyiségű direkt sugárzás és egyszerűen felbomlana. Az, hogy nem teljesen fizika síkon létezik, akár hátrány is lehet bizonyos szituációkban.
Amúgy meg tudja valaki, Rozsomák karmai át tudnák döfni Hulkot?
Át. Ha egyszer meg tudok szerezni végre egy képregényt és befejezni Daredevil fordítását, akkor majd megláthatod.
Ultimate kiadványból van, de nem borító. Ez a történet megállt ott, hogy Rozsit kettétépik, de már két éve várjuk a folytatást...
Hát ebből a sérülésből elég sokáig tart felgyógyulni, még Rozsomáknak is.
Mivel elvileg ez egy 4 részes mini, és Ulti hagyományoknak megfelelően csak az utolsó részben lesz vmi érdemleges esemény, ezért szvsz igen gyorsan összerakja magát, legalábbis remélem, hogy nem azért van a "vs." a címben, mert az elején kettétépi és viszlát...
Hulk helyében Rozsó fejét téptem volna le, csak hogy biztosra menjek.
Az meg egy másik alterverzum...
A képek nem rosszak, bár nem tudom, miért kéne a #18-nak ismerősnek lennie... (megjelent Mo.n a HiPókban, vagy mi?) MOndjuk azért Ben bácsi az évek alatt felszedett pár kilót, ahogy elnézem...