Nesze néhány
skiccMeg még néhány:
IttÉn is nagyon szeretek rajzolni, unalmas óráimat a rajzolás köti le.
Csak két külön dolog az, hogy szeretek, vagy hogy tudok-e. Néha néha összejönnek jó képek, de nincs egységes arculatom. Hol igy, hol úgy rajzolok, általában firkálva, hogy a vonalakat ne lehessen annyira kivenni...
A gondom az, hogy rajzolni se tanulok sehol se, magamra vagyok utalva. A Suliban a rajztanár (nagyon laza csávó, a legnagyobb arc, akit ismerhetek) azt javasolja, hogy rajzoljak jó sok portrét meg aktot, azt majd ki alakul bennem. Meg hogy az anatómiát önmagába nem lehet megtanulniúgy, hogy nézegetem Barcsay rajzait.
Ha más képeket nézek, az meg már nem én vagyok.
Anyám egyébként festő. Utálok festeni. Egyáltalán nem örököltem tőle semmit. Ő azt mondja, hogy figyelek a részletekre. Vele sajnos egy évben vagy 3-szor találkozom csak...
Főleg hölgyeket szeretek rajzolni, a karcsúbb idomokért. Na szóval én EMBEREKET szeretek rajzolni.
Most irom az évfolyam dogámat, a "Képregény Készitésének Technikája". Elég alapos anyagot sikerült kitalálnaom, jó ez a téma, mert magamat tudom bele tenni, a nagyrésze az és ismereteimen alapszik, nem más forrásokból. Ha kész lesz, amjd belinkele.
Már alig várom...
Ezek a rajzok egyébként már 1 évesek, mostanában nem raktam fel új képeket.