Szerző Téma: Képes Topik  (Megtekintve 763385 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1255 Dátum: 2006. November 19., 11:49:45 »
Szép mennyiség!   Gratulálok...  
(nem is tudod milyen kimondhatatlan örömet okozal gabynak a megtorlós képekkel  )
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Képes Topik
« Válasz #1254 Dátum: 2006. November 19., 11:39:46 »
Macs és Póki
May néni és Pókember
MJ. és Póki
Az arany cuccban
temetőben
 Remélem, lesznek olyanok, akik még nem látták ezeket a képeket!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 11:46:29 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1253 Dátum: 2006. November 19., 11:27:46 »
Úgy látom a házi kép-télapónk megint kitett magáért!      
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1252 Dátum: 2006. November 19., 10:51:54 »
Idézetet írta: talgaby
Huh...nem mondom, szép nagy adag. Vadóc  osból találtam 2 újat és 2 továbbit, ami még nem volt meg. Örök hála érte. A többi kép is nagy átlagban elég jó, és jó vegyes is... van itt Ultimate meg AoA is.

Szivesen a Vadócos képeket, ha még találok újat majd szólok   . Hát igen, igyekeztem úgy összeválogatni a képeket, hogy változatosak legyenek. Meg is lett az eredménye, 52 db kép  . Nem mondom, eltartott egy darabig feltölteni és belinkelni. És még így is nagyon sok képet kihagytam, de lesz még alkalom bemutatni őket.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Képes Topik
« Válasz #1251 Dátum: 2006. November 19., 09:12:31 »
Huh...nem mondom, szép nagy adag. Vadóc  osból találtam 2 újat és 2 továbbit, ami még nem volt meg. Örök hála érte. A többi kép is nagy átlagban elég jó, és jó vegyes is... van itt Ultimate meg AoA is.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 09:13:00 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
Képes Topik
« Válasz #1249 Dátum: 2006. November 18., 22:59:39 »
Kösz mindent!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 18., 23:00:47 írta Ron »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1248 Dátum: 2006. November 18., 22:39:53 »
Ron: Ha a képek és a linkek sorrendje időrendi, akkor azt kell mondanom, hogy lehetőség van benned, mert a kezdeti képek még elég... hááát... kezdetlegesek voltak, aztán eléggé "merevek" az alakok, de a második linken ezek jórészt már javultak. Az anatómiára viszont tényleg kicsit gyúrhatsz, bár a női felsőtest már látom, megy.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1247 Dátum: 2006. November 18., 21:49:55 »
VTomi: Az új rajzod szintén jó. Nekem tetszik.  
Ron: Arra a dolgozatra kiváncsi leszek, feltétlenül linkeld be ha kész lesz (és persze miután már leadtad, nehogy valaki más is felhasználja).

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
Képes Topik
« Válasz #1246 Dátum: 2006. November 18., 21:42:01 »
Nesze néhány skicc
Meg még néhány:Itt
Én is nagyon szeretek rajzolni, unalmas óráimat a rajzolás köti le.
Csak két külön dolog az, hogy szeretek, vagy hogy tudok-e. Néha néha összejönnek jó képek, de nincs egységes arculatom. Hol igy, hol úgy rajzolok, általában firkálva, hogy a vonalakat ne lehessen annyira kivenni...
A gondom az, hogy rajzolni se tanulok sehol se, magamra vagyok utalva. A Suliban a rajztanár (nagyon laza csávó, a legnagyobb arc, akit ismerhetek) azt javasolja, hogy rajzoljak jó sok portrét meg aktot, azt majd ki alakul bennem. Meg hogy az anatómiát önmagába nem lehet megtanulniúgy, hogy nézegetem Barcsay rajzait.
Ha más képeket nézek, az meg már nem én vagyok.

Anyám egyébként festő. Utálok festeni. Egyáltalán nem örököltem tőle semmit. Ő azt mondja, hogy figyelek a részletekre. Vele sajnos egy évben vagy 3-szor találkozom csak...

Főleg hölgyeket szeretek rajzolni, a karcsúbb idomokért. Na szóval én EMBEREKET szeretek rajzolni.
Most irom az évfolyam dogámat, a "Képregény Készitésének Technikája". Elég alapos anyagot sikerült kitalálnaom, jó ez a téma, mert magamat tudom bele tenni, a nagyrésze az és ismereteimen alapszik, nem más forrásokból. Ha kész lesz, amjd belinkele.
Már alig várom...

Ezek a rajzok egyébként már 1 évesek, mostanában nem raktam fel új képeket.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 18., 21:48:04 írta Ron »

Nem elérhető VTomi

• Spawn
    • http://
Képes Topik
« Válasz #1245 Dátum: 2006. November 18., 21:28:12 »
Ami azt ileti, én eléggé művésztipus vagyok (tipikus Mérleg), szóval nekem a teljes érdeklődésemet lekötik az alkotófolyamatok, mint a rajzolás, az írás vagy egyéb dolgok, amikkel úgymond teremteni lehet. Szeretnék képzőre felvételizni, de nem hiszem, hogy felvesznek (elsőre). De azért megpróbálom.
Kiraktam Szotyira egy új rajzot, ha érdekel valakit.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 18., 21:59:31 írta Troll »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1244 Dátum: 2006. November 18., 21:21:11 »
Én is alkottam, még vagy egy éve. Én nekiültem, aztán 3-4 óra alatt végeztem is...persze csak a magam módján rajzoltam, abszolúte nem értek hozzá, öntehetség.   Főleg Venomot Pókembert rajzoltam képregényből, meg mást is. De bevallom én beleuntam. Az a sok-sok pepecselés egy rajzért...meg elkezdeni nem tudtam sosem. Már amikor a felénél jártam, már láttam a végét, de szerintem mindig az első pár vonal a legnehezebb.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1243 Dátum: 2006. November 18., 21:08:24 »
Idézetet írta: VTomi
A rajzokkal jó sokat szoktam szarozni, egyszer nekiülök, felvázolom, aztán valami apróságot elkezdek megcsinálni rajta, ráunok, egy-két hetet ül, megint nekiülök egy.-két órát, aztán előbb-utóbb kész ceruzával, akkor kikontúrozom rendesen, szóval egy-két hónapot szoktam fölöttük ülni.

Régebben én is így rajzoltam. Én is sokat tudtam tökölni egy-két képpel. Valószinűleg ezért is hagytam abba, hiszen csak akkor rajzoltam ha rám jött az ihlet, és két ihlet között volt hogy több hónap is eltelt. Így aztán hagytam a francba az egészet.
A főnixes kép talán azért olyan jó, mert nem annyira a részletekre mentél rá, hanem sejtelmesen csak a körvonalakat lehet látni, jól érzékelteted vele a fényt, ami mögülle jön.

Nem elérhető VTomi

• Spawn
Képes Topik
« Válasz #1242 Dátum: 2006. November 18., 20:52:10 »
Hm, majdnem mindenkinek a Főnix a kedvence, pedig én azt nem is szeretem annyira, de pl. anyámnak is az az egyetlen rajzom, ami bejön.
A rajzokkal jó sokat szoktam szarozni, egyszer nekiülök, felvázolom, aztán valami apróságot elkezdek megcsinálni rajta, ráunok, egy-két hetet ül, megint nekiülök egy.-két órát, aztán előbb-utóbb kész ceruzával, akkor kikontúrozom rendesen, szóval egy-két hónapot szoktam fölöttük ülni.
DeviantArt tényleg elég lassú, mert marha sokan használják, 28 millió rajz van fent rajta...
Azért ezt linkeltem be, mert korábban a rajzaimat itt már mutattam, és DA-ra raktam ki fényképeket is, amik igen népszerűek lettek az osztályomban. Ha valakit csak a rajzaim érdekelnek (Sepi, te írtad, hogy igen szűz az oldal) az nézze meg ezt:

Szotyi - Tomi rajzai

Az oldalt két osztálytársammal csináljuk egyébként, ők adják az anyagot én meg oldalt csinálok belőle, javaslom megtekinteni Nóri neve alatt a 12.C beszólásait, ami az én osztályom 4 év alatt összegyűjtött hülye beköpéseinek listája.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1241 Dátum: 2006. November 18., 19:49:26 »
VTomi: Az oldal egészen jó, bár ahogy látom még nagyon szűz állapotában van. A rajzok is egész jók, nekem a Phoenix Rising tetszett a legjobban. Ami viszont negatívum, hogy elég lassan tölti be a nagy felbontású képeket (pedig 1megás a netem). Hajrá, csak így tovább.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1240 Dátum: 2006. November 18., 19:38:01 »
Mit is mondhatnék? Ügyes vagy. a spawn-os rajz nagyon tetszett...mennyi időbe került az elkészítése?

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1239 Dátum: 2006. November 18., 19:33:26 »
Nem roszz az oldal, csak kár, hogy sok az angol szöveg!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető VTomi

• Spawn
Képes Topik
« Válasz #1238 Dátum: 2006. November 18., 19:29:31 »
Szeretnék megkérni minden kedves látogatót, akinek van 5 fölös perce, hogy nézze meg a

DeviantArtos Profilomat!

Tettem fel a rajzaim mellé fényképeket meg egy borítót is, örülnék a visszajelzéseknek.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 18., 19:34:29 írta VTomi »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1237 Dátum: 2006. November 18., 14:51:26 »
Jaja.  Egyszerűen be lehet írni a keresőbe, hogy Venom, kidob egy rakat képet. Azokat felesleges lenne feltenni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1236 Dátum: 2006. November 18., 13:50:35 »
Idézetet írta: pepo05
Köszi a képeket Sepi. Kár, hogy a Venomos képek közül csak egy nem volt meg nekem, de az nagyon jó.
Macsi: óóóó  
Az első két valami hihetetlen jó.

Szivesen. A Venom-os képekkel az a baj, hogy nagyon sok található belőle más oldalakon is (főleg sok másik magyar képregényes oldalakon, mint pl. a Nitro oldala), ezért nagyon nehéz olyasmit találni ami nem annyira elterjedt. Azt meg hogy ugyanazokat tegyem fel ami megtalálható más honosító oldalon, sok értelme nem lenne. Pedig volna több képem is róla.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1235 Dátum: 2006. November 18., 13:17:21 »
Idézetet írta: talgaby
Remélem, nem az Adam Hughes által indított "Touch at your own risk!"-széria, mert abból elvileg már tényleg megvan az összes... de a kíváncsiságomat felcsigáztad, már alig várom a holnapot!

Egy része Brandon Peterson műve, a másik felét fogalmam sincs ki rajzolta, mert nincs rajta aláírás, de hidd el megéri holnapig várni.  

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
Képes Topik
« Válasz #1234 Dátum: 2006. November 18., 13:02:56 »
Én is elismerem, nagyon jó képeket hoztál nekünk Sepi!
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1233 Dátum: 2006. November 18., 12:59:15 »
Idézetet írta: Sepi
Én meg most találtam meg azokat a képeket amiktől hanyatt dobod magad ha meglátod.  Holnap berakom majd az X-Men képek közé.
Remélem, nem az Adam Hughes által indított "Touch at your own risk!"-széria, mert abból elvileg már tényleg megvan az összes... de a kíváncsiságomat felcsigáztad, már alig várom a holnapot!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Képes Topik
« Válasz #1232 Dátum: 2006. November 18., 12:47:17 »
Köszi a képeket Sepi. Kár, hogy a Venomos képek közül csak egy nem volt meg nekem, de az nagyon jó.
Macsi: óóóó  
Az első két valami hihetetlen jó.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1231 Dátum: 2006. November 18., 12:41:40 »
Idézetet írta: galamb
Hát igen Sepi! Nem hiába vagyok én a Fekete macskával! Mondjuk a 2. Macs+Póki kép olyan, mintha Joker húzta volna fel a pókruhát! a Gwen Stacy-s kép nagyon jó!

Örülök, hogy tetszett, és még hátra van a java! Úgy gondoltam, hogy nem lövöm el az összes puskaport rögtön a legelején, úgyhogy várhatsz még hasonló jó képeket a Macsról   . Az a kép amit említettél tényleg elég érdekes. Megmondom őszintén sokat gondolkoztam rajta, hogy feltegyem-e egyáltalán. De végül mégis felkerült, mint láthatod.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #1230 Dátum: 2006. November 18., 12:24:35 »
Hát igen Sepi! Nem hiába vagyok én a Fekete macskával! Mondjuk a 2. Macs+Póki kép olyan, mintha Joker húzta volna fel a pókruhát! a Gwen Stacy-s kép nagyon jó!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1229 Dátum: 2006. November 18., 12:12:47 »
Én meg most találtam meg azokat a képeket amiktől hanyatt dobod magad ha meglátod.  Holnap berakom majd az X-Men képek közé.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1228 Dátum: 2006. November 18., 12:09:25 »
Ne légy abban olyan biztos. Most, hogy átbéztem nemrég a gyűjteményt, egy csomó duplát találtam, megint 200 alatt vagyok összesítésben.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1227 Dátum: 2006. November 18., 11:37:08 »
Talgaby: Szivesen raknák még fel Vadóc-os képeket, de valószinűleg a 99%-a meg volna neked. Majd lehet, hogy csinálok egy Marvel Girls válogatást és abba beleteszek párat.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 18., 11:37:54 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Képes Topik
« Válasz #1226 Dátum: 2006. November 18., 09:22:30 »
Sepi: Átnéztem gyorsan a gyűjteményt, mert eléggé ismerősnek tűnt... alacsony felbontásban volt meg. Így köszi a jobb verziót.

Ó, az a DD-cmlap nosztalgikus hangulatot teremt... rég adtak már ki olyan borítót, amin ennyi szöveg van.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 18., 09:22:40 írta talgaby »