Szerző Téma: Képes Topik  (Megtekintve 760578 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
Képes Topik
« Válasz #955 Dátum: 2006. Július 26., 23:53:58 »
mondjuk pingpong labda méretü halál csillagot   ?

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető d-mon

• Batman
    • http://
Képes Topik
« Válasz #954 Dátum: 2006. Július 26., 22:46:45 »
ez nagyon király.       ping-pong labdával meg el tudlak látni bőven ha kell (mindennap járok edzésre).szóval csak szólj  de cserébe majd vmi kis mini cuccot kérek szépen

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #953 Dátum: 2006. Július 26., 21:41:43 »
Én is csak gratulálni szeretnék mind a gyűjteményedhez, mind pedig a tehetségedhez és kitartásodhoz, baromira ügyes vagy. Meghajolok tehetséged elött

Nem elérhető Zééé

• Garfield
  • **
Képes Topik
« Válasz #952 Dátum: 2006. Július 26., 20:52:29 »
Simson: Köszönöm , igyekszem valóban.

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Képes Topik
« Válasz #951 Dátum: 2006. Július 26., 16:14:18 »
Hát Zééé, a tehetséged és a türelmed mindenképp jeles, nekem egyik sincs meg ilyen dolgokhoz, dehát, ez abból is látszik ,hogy kicsit trehány életet élek. számomra büdös a munka  De amúgy király. Galen, annak a napnak élek amkor ezt filmre viszik...

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #950 Dátum: 2006. Július 26., 15:40:01 »
Mire jók a kisállatok:

cicák
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 26., 15:40:49 írta Galen »

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Zééé

• Garfield
  • **
Képes Topik
« Válasz #949 Dátum: 2006. Július 26., 12:44:27 »
Simson: A rohamsoszatgos papírból van. Sima pizzásdobozból.  Na jó azért nem ilyen egyszerű a dolog. Hónapok óta dolgozom rajta. Zanzásítva a lényeget, megtervezem fényképek alapján a papírsablonokat műszaki rajzlapon. A sablonokból legyártok pár réteg (minimum 2) karton sablont. Ezeket egymásra ragasztom és meghajlítom. Jól át kell itatni ragasztóval a papírt és akkor formázható. A vért egy részét hőkezeltem és így olyanná vált mint a műanyag. Kicsit hosszadalmas egy ilyen figura elkészítése. A testet drótvázból és glettből csináltam. Kialakítottam a drótvázat, felvittem rá papírt ami testet adott neki, ezt beborította képlékeny glettel és hagytam száradni. Száradás után a glett egyszerű smirglivel alakítható. Aki kicsit is tud szobrászkodni (nekem a papám szobrász) annak könnyen meg. A végtagokat külön kell megcsinálni, mert a glett nagyon kicsi teherbírású és könnyen reped. Igazából a merevséget maga a testpáncél adja. A kész glett testet festettem és lakkoztam és erre később ráragasztottam az elkészült páncélokat. A sisak rengeteg apró sablonból épül fel, amit egy pinponglabdára feszítettem rá. A sisak elkészítése nagy gyakorlatot igényel, mert nem lehet sem torz sem igénytelen, arra néz rá először az ember. Bár az én sisakom kicsit kisebb lett, mivel a pinponglabda mérete adott volt. A kész felületet lehet zománcal festeni, de én síma lakk fehéret használtam. Ebben az esetben viszont sok réteget kell felvinni. A zománc kevésbé híg, de két rétegnél nem kell több a figurára. Egyenlőre itt tartok vele, de közben le kellett állnom mert kórházba kerültem....jelenleg pedig jön a barátom születésnapja és kap tőlem egy fél méteres terminátort. Már azon dolgozok pár hónapja.  Elvégre ez lesz a 24. szülinapja, hát legyen rongyrázós, ráadásul most költözik össze a barátnőjével és az új lakásba lesz elég hely egy ilyen "szobornak".

Gorgonita: NEM

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Képes Topik
« Válasz #948 Dátum: 2006. Július 26., 09:49:54 »
Zééé...lehetne róla szó, hogy beveszel az örökségedbe?  

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Képes Topik
« Válasz #947 Dátum: 2006. Július 25., 21:57:37 »
Zééé... király a gyűjteményed! Én máár biztos kibontottam volna őket... egy kérdés: Hogyan csinálod azta rohamosztagost?

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
Képes Topik
« Válasz #946 Dátum: 2006. Július 25., 16:50:40 »
Emma túl gyönyörű teremtés hogy papírra lehessen vetni
őt még a fénykép is csunyábban veszi mint élőben való csodálatossága

ja amugy nem vagyok fanatikus  

Zééé a gyüjteményed:            

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
Képes Topik
« Válasz #945 Dátum: 2006. Július 25., 11:27:49 »
Zééé, megnéztem a belinkelt honlapot... gratuálok a gyűjteményedhez, és nagyon jól megírtad a históriáját, esküszöm, néha olyan érzésem volt, mintha Defoe-tól a Robinsont olvastam volna   (a hosszas leíró részek, sorbaveszi a javait, a hányattatásai, stb stb)
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Zééé

• Garfield
  • **
Képes Topik
« Válasz #944 Dátum: 2006. Július 25., 11:05:42 »
Punkológus, hogy értem el azt a nem túl magas népszerüségi színtet? Hááááát, erre igen összetett a válasz, amúgy pár hónapja az egyik "paraszt" bocsánatot kért tőlem a neten. Beszélgettünk és elmondta, hogy a mai napig nem érti, miért tette velem azokat a szörnyű és ocsmány dolgokat.  De állítása szerint megváltozott és nagyon szégyelli magát. Aki nem hiszi járjon utána, én nem fogok az tuti. Bár kétségtelenül vannak csodálatos átalakulások az emberiség történetében, amiket olyan nagyívü személyiségekhez kötünk mint Jézus Krisztus Urunk vagy a Bibliai próféták.........vagy Májkül Dzsekóóó Dzsekszon.
Kicsi voltam és vékony és imádtak bántani mert nem tudtam vissza ütni. Ennyi. Voltak csajok akik jól lenéztek (mind ahány az iskolába járt) és különböző finomságokat eszeltek ki nekem. Rágó a hajba, gombostűs köpőcsövezés, nem mehettem akárhova vécézni.....meg ilyesmik. Pedig én tök jó fej vagyok.  

Ha valakit érdekel az Star Wars gyüjteményem, itt megnézheti. :DDDD
Varga Zolika Star Wars gyüjteménye

Még annyit, hogy nekem van egy csomó rajzom, amiket még annó csináltam. Gyakorlatilag mindet betettem védőfóliás dossziéba, szóval én tudok scannelgetni ha valaki jót akar röhögni.  Volt egy nagy vaskos dosszié tele óvodás rajzokkal, de nagy bánatomra valahogy a kukába került, de a legelső óvodai rajzok közül, egyet sikerült megmentenem az utókornak, egy jelentős alkotást, ami akár még a ti életeteket is radikálisan megváltoztathatja. Na majd bescannelem.

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
Képes Topik
« Válasz #943 Dátum: 2006. Július 25., 09:22:01 »
Sok sikert Spidáj, nem lesz könnyü feladatod
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
Képes Topik
« Válasz #942 Dátum: 2006. Július 25., 09:20:05 »
Spidáj, te házi feladatot kapsz! Rajzold le Emmát, tetszőleges beállításban, élethűen! Csak azután tölthetsz fel egyéb rajzokat, miután ezzel kész vagy, és megmutattad!  

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
Képes Topik
« Válasz #941 Dátum: 2006. Július 25., 09:18:41 »
Lehet hogy nekem is bekéne scannelnem pár ovodia rajzot a kutakról,felhökről,tavakról és persze a fűről
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
Képes Topik
« Válasz #940 Dátum: 2006. Július 25., 01:21:13 »
asszem ezek után kötelező lesz beszkennelnem a pókember + superman rajzaimt bár én inkább star wars + dragon ball müvészetek terén remekeltem (mint a 2 legösszeillőbb stílus   )

Nem elérhető kaine

• Hulk
Képes Topik
« Válasz #939 Dátum: 2006. Július 24., 22:32:54 »
Nekem is megvan még vagy 2 Pókember rajzom 10 és 14 éves koromból. Majd beszkennelem én is, hadd röhögjetek. Ha mertek!  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #938 Dátum: 2006. Július 24., 21:53:12 »
Hozzok én szivesen, csak elöbb el kell ültetnem a szkennert termő fát, öntözni, ápolni, megnyesni, termést betakarítani. Hajh hosszú meló ám az  . De amint szerzek egyet, akkor mutatok pár oldalt.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #937 Dátum: 2006. Július 24., 21:50:58 »
Idézet
Lerajzoltam a Pókember 99. első történetét egy az egyben
ebből hozzál már pár oldalt legalább, kíváncsi lettem!
és majd én is hozok, hogy legyen min röhögni  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 24., 21:51:18 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #936 Dátum: 2006. Július 24., 21:38:47 »
Idézet
hát úgy könnyű  
 Annyira nem  , elég körülményes, mindent ugyanúgy visszaadni. Lerajzoltam a Pókember 99. első történetét egy az egyben  Na arra azért büszke voltam  

nyomhatsz be pár szkent, majd bosszúból előveszem a kritikus énemet

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #935 Dátum: 2006. Július 24., 21:23:45 »
Idézet
szóval csak másoltam...
hát úgy könnyű    

viccet félretéve, erre én is belelkesedtem a rajz témán...
én úgy 10-14 évesen toltam sokat, én is rengeteget másoltam, de aztán kialakult egy jópár "saját" Pókember-beállásom, amit annyiszor lerajzoltam anno, hogy szerintem menne mind a mai napig   pár karaktert is kitaláltam, de igazából elég hamar ráuntam a dologra.
vicces: akkoriban az volt a divat nálunk, hogy uncsitesómékkal amiket rajzoltunk, kitehettük a közös nagymuternél a falra (ilyen lambériások voltak a falak, szóval csak egy rajzszeg és kint is volt). évekig kinn csüngtek, majd egyszer le lett szedve, de szépen elpakolta egy mappába. pár éve előkerült, volt ott aztán nagy nézegetés, nosztalgiázás  szívesen beszkennelnék párat de a kutyát se érdekli    

+++
ja! és rendes képregényeket is rajzoltunk! volt az a kisalakú "üres" füzet, tudjátok az a zöld borítós, na abba. valamiért úgy rémlik, hogy Tini Titán Teknőc sztorikat rajzoltam (biztos az volt az aktuális kedvenc) de ezek közül sajna úgy tudom, már egy sincs meg  
pedig egy sztori majdnem egy egész füzetet tett ki, duplaoldalas rajzokkal stb stb...  
(kimaradt oldal nem volt)  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #934 Dátum: 2006. Július 24., 21:06:12 »
Zééé, ha nem vagyok túl indiszkrét akkor, hogyan érted el ezt a nem túl magas népszerüségi szintet? Én ennél sokkal szerencsésebben megúsztam a középsuli(ka)t, sőt... Pedig én is egy színvonaltalan város színvonaltalan iskolábai jártam. A rajzzal is szerencsém volt. Általában minden témából megpróbáltam valami provokatívat kihozni, ezzel legalább elmulattam az időt (rajzolj szögletes testeket, oké, dől a WTC  ), aztán évvégén bevittem egy köteg saját rajzot, amire darabonként kaptam egy 5-öst. Ha kölcsönkérek egy szkennert, akkor majd mutatok párat, bár hozzáteszem, én mindig csak úgy rajzoltam, hogy nétem közben egy rajzot (pl. képregényt), szóval csak másoltam...

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Képes Topik
« Válasz #933 Dátum: 2006. Július 23., 21:36:04 »
Hát és most zúzok nyolcadikba (ne röhögjetek ki) tehát még nem tudhatom milyen lehet a középsulis élet. De itt hál' istennek vannak "barátaim" akik NÉHA kiállnak mellettem. De velük is csak focizni meg bulita járni szoktam. Az igazi haverok vagy 50 faluval arréb vagy a neten vannak. Végül is a rajzórával nekem is annyi a bajom, hogy nem érdekel az anyag. Sőt vamikor nem  is rajzolni hanem makettezni vagy ÍRNI kell 10 oldalt. Dehát amikor valami tetszik és nem az enyém azt általában lemásolom, de van amikor spontán rajzolok. De csak akkor rajzolok amikor kedvem van, és amikor már kezdek belejönni, egre többet akarok és mindig elrontom. Na mindegy, a lényeg, hogy mostmár a köcsög o.társaid nem vernek és a saját életed éled. Én még csak itt szarozok... De nem sokára jön a Wolverine rajzom. WARNING: az már nem lesz ilyen minőségű...

Nem elérhető Zééé

• Garfield
  • **
Képes Topik
« Válasz #932 Dátum: 2006. Július 23., 21:28:20 »
Nemtom hány éves vagy, de ha ez megnyugtat, engem sosem dicsértek, főleg általánosban nem, mert ugye ott volt csak rajzóra. Sőt még meg is akartak buktatni egyszer. Igazából az a lagymatag anyag amit leadtak, csendélet meg hasonlók nem igazán érdekeltek. Viszont az igazi változás középiskolában jött. Első középsulimba másfél évig jártam és minden nap elvertek, leköptek....sokszor nem mertem bemenni az iskolába. Előfordult hogy nagyon csúnyán elvertek a kedves osztálytársaim, egy barátom volt csak az egész osztályban. Ráadásul a tanítás színvonala rettentően gyenge volt. Mivel szünetben vertek, órán meg köpködtek vagy már nem is tudom miket csináltak....hát félrehúzódtam és rajzoltam. Akkor kezdtem felpörögni...előtte is sokat rajzoltam, de akkor még más is lekötött. Viszont középsuliban minden órán félrehúzódtam és rajzoltam. Semmit nem írtam az órán, csak rajzoltam. Ezt az egyet tisztelték bennem. Amikor rajzoltam nem vertek meg, sőt elismerték hogy milyen jók. Ahogy letettem a cerkát, máris jött a kötekedés. Annyi rajzot csináltam, hogy két dosszié dugig lett. Nekem ez adta a motivációt...azóta felnőttem, kedves osztálytársaim eltűntek a süllyesztőbe...de a rajzolás megmaradt. Akárhova megyek, mindig viszem magammal a kis rajzcuccomat. Még annyit érdekességképpen, hogy általánosban egy csajt futattak a tanárok. Merhogy az én rajzaim szerintük túlságosan kirívóak voltak és biztos a zsűri így meg úgy nem díjazta volna. Persze ez csak mese volt. A csaj szép kis szöszi kékszemű semmit érő volt, amolyan fajtiszta tanárok kedvence, szegény engem meg mindig lenéztek. Így sose mentem versenyre.   De nagy kár.

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Képes Topik
« Válasz #931 Dátum: 2006. Július 23., 21:03:46 »
Egy haverom gépén láttam azt a pókember bórítót. Asszem ultimate 35-36 valamelyik... na azt elkértem tőle e-mailen, de csak kicsiben jött ki (nem annyira kicsi) Tehát nagy részét én improvizáltam, a háttér pedig az én agyszüleményem.

Kösz Zééééé     Jól esik ez a dícséret, nem nagyon szoktak megdícsérni  

Nem elérhető Zééé

• Garfield
  • **
Képes Topik
« Válasz #930 Dátum: 2006. Július 23., 18:32:45 »
Simson, a tied is hagyományos technika...sőt.  A te képed visszatekint az eredeti sárga papír, tompa ceruza artok korszakába. És tagadhatatlanul elkaptad Venom formályát. Nincs itt semmi probléma....tradiciónális művészet kérem szépen.

Jobb mint az egy vödör pirossal leöntöm a fehér vásznat és rátaposok sáros cipővel "művészet".

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Képes Topik
« Válasz #929 Dátum: 2006. Július 23., 17:54:27 »
Nekem csak ilyenre telik            

Nem elérhető Zééé

• Garfield
  • **
Képes Topik
« Válasz #928 Dátum: 2006. Július 23., 17:44:37 »
A szürke igen, az vagyok én...pontosabban ez nem igazi portré, ezért nem olyan szép és részletes, ez egy önarckép. Amilyennek érzem és látom magam, gyors erős kontúr és kész. Ez egy jó rajz lett, nekem is tetszik. ÉS természetesen hagyományos technikával mint mindíg.

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
Képes Topik
« Válasz #927 Dátum: 2006. Július 23., 16:15:37 »
jó lett nagyon
ugye a szakállas vagy ?    
a maul rajta kurvajó

Nem elérhető Zééé

• Garfield
  • **