Szerző Téma: Képes Topik  (Megtekintve 759863 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Képes Topik
« Válasz #925 Dátum: 2006. Július 22., 00:23:06 »
"Okmányhamísítottam" Venomnak egy regisztrációs kártyát a CW-hez. Oké, elég gagyi lett, de gondoltam megosztom veletek.... az más kérdés hogy az adatok is hiányosak  

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 22., 00:24:27 írta Gabe »

Nem elérhető Scarf

• Sólyomszem
  • *
Képes Topik
« Válasz #924 Dátum: 2006. Július 21., 15:12:06 »
Na, bescanneltem, a szar minőségért bocs.

A borító:

A hátoldal:

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 21., 15:14:26 írta Scarf »

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Képes Topik
« Válasz #923 Dátum: 2006. Július 20., 11:13:39 »
Idézet
Nekem is az jutott eszembe, hogy
Idézet
Az idézetet egyébként egy dalszövegből szedtem,
az Fekete Pillangó volt.  
Kowalsky meg a Vega - Fekete Lepke
és tényleg igazsággal van eredetileg.

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
Képes Topik
« Válasz #922 Dátum: 2006. Július 19., 22:14:09 »
Idézet
MEG EZT              
    (javítva késöbb: közben +láttam hogynincsen Ördög tetkója a hasa oldalán úgyhogy mégse Vida sorry)
szeretjük  
VTomi kurvajó a rajzod mikor húzol már fel msn-re?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 19., 22:15:47 írta Spidáj »

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Képes Topik
« Válasz #921 Dátum: 2006. Július 19., 22:08:21 »
Most miért kell kötekedni?    
Egyébként, hogy ilyen bölcs mondással reagáljak én is:
A sötétben minden pillangó fekete.  

Nem elérhető kaine

• Hulk
Képes Topik
« Válasz #920 Dátum: 2006. Július 19., 16:36:51 »
Nekem is az jutott eszembe, hogy
Idézet
Az idézetet egyébként egy dalszövegből szedtem,
az Fekete Pillangó volt.  

Nem elérhető regnar

• Galactus
Képes Topik
« Válasz #919 Dátum: 2006. Július 19., 14:53:32 »
Az az igazság, hogy nekem a betűk elviszik kissé a rajzot. Szuperek   , a rajz pedig nem rossz. Elsőre egy régi dal szövege ugrott be:

"Szállj, csak szállj tovább........"  

Nem elérhető VTomi

• Spawn
    • http://
Képes Topik
« Válasz #918 Dátum: 2006. Július 19., 14:41:40 »
Sötétkék, az majdnem fekete!    
Tudom, hogy tök egyszerű a rajz, csak úgy felhúztam fekete zseléstollal az alapját és úgy tök tetszett, ahogy kinézett, mert úgy olyan volt, mint Ashley Woodnak a rajzai, úgyhogy végre rájöttem, mivel lehet olyat csinálni.
Az idézetet egyébként egy dalszövegből szedtem, bár asszem abban igazsággal van, de nekem így jobban tetszett.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
Képes Topik
« Válasz #917 Dátum: 2006. Július 19., 13:42:18 »
"fekete lepke"

öö.. a rajzon nem kék?  
amúgy tetszik, csak szerintem nem túl kidolgozott, szerintem tudsz te már jobbat is. persze, ha direkt ilyen, akkor én...  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 19., 13:42:27 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető VTomi

• Spawn
Képes Topik
« Válasz #916 Dátum: 2006. Július 18., 20:29:39 »
Hm, kicsit Off-Topik leszek az előző kommenthez képest, mivel rajzot linkelek be.  
Lehet, hogy ez így nem mutat olyan jól, de nekem nagyon tetszett, mikor emgcsináltam, úgyhogy gondoltam belinkelem. A szöveget utólag nyomtam oda Photoshoppal, mert ez a falamon van kinn, és a felirat 5 A4-lap hosszúságban van kinyomva.
Egyébként most dolgozom egy másik rajzon is, ami már majdnem kész, majd nemsokára beszkennelem azt is.

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Képes Topik
« Válasz #915 Dátum: 2006. Július 17., 23:00:27 »
Ami megtörtént az megtörtént. Az a nagy jós aki évszázadokkal ezelőtt jósolja ezt meg, amikor még csak toronyházak sem voltak. Mint pl.: nostradamus. Most én is megjósolom, hogy lesz 3. világháború. Nagy cucc, úgy is lesz.

Na ezt a tüneményt nézzétek:

Nem elérhető Scarf

• Sólyomszem
  • *
Képes Topik
« Válasz #914 Dátum: 2006. Július 17., 22:44:59 »
1993

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #913 Dátum: 2006. Július 17., 22:02:24 »
Láttam rajzokat róla, azért az is jópár színtet átrobbantott. Úgy akarták felrobbantani, hogy rádőljön a másik toronyra. Mikor is volt ez?

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #912 Dátum: 2006. Július 17., 21:35:52 »
Idézet
ja, mi is volt? a garázsban próbáltak durrantani az arabok, csak nem szólt elég nagyot?
igen, az lesz az
gyengéd barbár

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #911 Dátum: 2006. Július 17., 20:38:22 »
ja, mi is volt? a garázsban próbáltak durrantani az arabok, csak nem szólt elég nagyot?
Idézet
Nem félnek semmitől, csak egyszer volt, hogy a Prédikátort nem merték elkezdeni és a Spidertomnak kellett.
Na erröl kérünk bővebb információkat is  A kneten Blueberry is említette, hogy még a legképregényszeretőbb ismerősei is rémülten dobták el. Ezt nem értem, én elsőre beleszerettem. Szerintem Ennis zseni

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #910 Dátum: 2006. Július 17., 16:20:41 »
meg valljuk be oszinten, nem ez volt az elso merenylet az ikertorony ellen...
gyengéd barbár

Nem elérhető regnar

• Galactus
Képes Topik
« Válasz #909 Dátum: 2006. Július 17., 16:02:33 »
Mondjuk érdekes, hiszen tényleg az egyik legnagyobb landmark volt amerikában, de a Függetlenség napjában mégis kihagyták a lerombolását... (vagy lehet, hogy benne van valamelyik rendezői változatban? - ezt nem tudom, csak távoli füstölgő romokat láthatunk) de a moziverzióból kimaradt... Pedig igen látványos lehetett volna. Mint ahogy kimaradt az Armageddonból is... ki érti, hogy miért    Pedig egy időben nagyon szeretett hely volt, az alább említett 76-os king kong, vagy éppenséggel a Menekülés New york-ból is, ahol Snake Plissken a tornyok tetején landol.

Én sem hiszem, hogy látnokkal lenne dolgunk, a dolog adta magát, enné jobban csak a Szabadásg szobor lehet elpusztíthatóbb és ezt is sokszor ledöntötték már pl Deep Impact, Függetlenség napja, X-men, Dredd bíró..stb..stb..

Nem elérhető kaine

• Hulk
Képes Topik
« Válasz #908 Dátum: 2006. Július 17., 15:49:44 »
Ugyan, ne istenítsétek már annyira. Az ESB után az ikertorony New York (és Amerika) legkiszámíthatóbb célpontja. Ha valaki nagyot akar durrantani, azt rombolja le (lásd 76-os King Kong). Nem volt ez annyira nagy szám és biztos vagyok benne, ha utánanéznénk, legalább 3-4 másik képregényben is találkoznánk ugyanezzel.
Vagy tévedek és Bin Laden innen vette az ötletet!    A WTC lerombolása és 20.000 ember halála Claremont kezéhez tapad!  

Nem elérhető Scarf

• Sólyomszem
  • *
Képes Topik
« Válasz #907 Dátum: 2006. Július 17., 15:35:14 »
Lehet, hogy Szeptember 11.-én ezt olvasta Osama és Claremont utáni tiszteletből...

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Képes Topik
« Válasz #906 Dátum: 2006. Július 16., 22:22:45 »
Idézet
http://comor.kepregeny.net/comhun/uncanny/...y_189p02-03.jpg

Nézzétek meg alul a 3. panelt, a képregény egyébként 1985 januárjában látott napvilágot
Hmm...

Nem elérhető kaine

• Hulk
Képes Topik
« Válasz #905 Dátum: 2006. Július 16., 12:36:53 »
Idézet
páran ebből a postból majd kivágják a "Hitlernek..." kezdetű sort... úgyhogy számíts néhány okostojásra  
Á, a Hálózsáknál nincs olyan, hogy cenzúra.    Nem félnek semmitől, csak egyszer volt, hogy a Prédikátort nem merték elkezdeni és a Spidertomnak kellett.    

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #904 Dátum: 2006. Július 15., 23:00:09 »
És most valami egészen más.

Chris Claremont nemcsak hatalmas képregény író, hanem Nostradamussal felérő jóstehetsége is van

http://comor.kepregeny.net/comhun/uncanny/...y_189p02-03.jpg

Nézzétek meg alul a 3. panelt, a képregény egyébként 1985 januárjában látott napvilágot

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #903 Dátum: 2006. Július 15., 20:50:28 »
az embernek csak arrol nincs velemenye, amit nem erzekel, nem tud
amugy az erzekeles pillanataban mar kategorizal es itel... az inger erossegetol fuggoen ez sokretu lehet... de ebbe most ne menjunk bele
magyaran, nem akarom en eltiltani senkitol a velemenyezes lehetoseget... sot... nyitva all a pozitiv/negativ velemenyek forumresz, hajra fiuk/lanyok
gyengéd barbár

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #902 Dátum: 2006. Július 15., 18:40:22 »
Zerit, teljes mértékben egyetértek veled mind abban, hogy mi csak felületes, elméleti síkon ismerjük és abban is, hogy egyáltalán nem akarjuk megismerni. De véleményünk lehet róla, sőt szerintem az a szomorú, ha valakinek nincs

Nem elérhető regnar

• Galactus
Képes Topik
« Válasz #901 Dátum: 2006. Július 15., 16:12:54 »
Idézet
ne akarjatok megismerni

Na látod, ebben 100%-ig egyetértünk!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 15., 19:04:14 írta regnar »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #900 Dátum: 2006. Július 15., 15:55:34 »
me'g az ember bele nem cseppen a dolgok kozepebe, nincs tapasztalata ezekrol a fogalmakrol, addig csak elmeleti sikon, feluletesen feszegeti a temat
sajnos en mindkettobol kaptam... ugyan "enyhebb" verzioban, amolyan haboruszeruseget es egy forradalomfeleben is resztvettem
vegso konkluzio? -> ne akarjatok megismerni
gyengéd barbár

Nem elérhető regnar

• Galactus
Képes Topik
« Válasz #899 Dátum: 2006. Július 15., 14:31:40 »
Idézet
forrongó nép megerősödése, morális igazából nyert erő.

azért nem általánosíthatunk mindent erre, hiszen forradalmak nem csak morális igazságokon alapulnak, nevezhetjük sok esetben államcsínynek is. de tény, hogy én is általánosítottam.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Képes Topik
« Válasz #898 Dátum: 2006. Július 15., 12:52:16 »
Idézet
Szerintem a 61. volt, de lényegében mindegy, a távlat azonos.
És tegyük hozzá, hogy csak az európai hadszintéren  az egész vh csak szept 2. ért véget
Idézet
páran ebből a postból majd kivágják a "Hitlernek..." kezdetű sort... úgyhogy számíts néhány okostojásra  , mert úgyse az egész mondandódat fogják értékelni, hanem részkleteket kiragadva.
Jah, hát az ilyeneket már megszoktam, de egyébként ez vicces dolog. Néha unalmamba eljátszogatok és valami politikai fórumra bedobok ilyeneket, aztán mehet a vita  
Idézet
az emberiség, a népcsoportok rétegződésében kódolva van a vezérelvűség, tehát egy szuggesztív egyéniség képes irányítani
Ezzel teljesen egyet értek, hisz még a legalapvetbb baráti társaságokban is valaki kiemelkedik a többi közül és "falkavezéri" posztra lép, tegyük hozzá teljesen ösztönösen és a társaság többi tagja is teljesen ösztönösen elfogadja
Idézet
Például az akkori szembenállók számára ugyanúgy nemes volt a cél, csak éppen ellentétesen, és ez igaz a világtörténelem összes konfliktusára.
Persze, hisz senki nem mondja magáról, hogy én gonosz vagyok és ezért teszem ezt meg azt, mindenki csak jót akar. Valaki csak magának, valaki az országának, valaki a világnak. A II. vh idején a szövetségesek is elkövettek egypár égbekiálltó gaztettet, csak ez eltörpül a haláltáborok melett. A szovjetekröl nem érdemes beszélni, mindenki tudja, miket csináltak. De ott vannak az amcsik, akik az egész óceániai lakosságot rabszolgaként dolgoztatták és a nőket egy szelet húsért cserélgették egymás között. Csak ezt általában elhallgatják, mert a győztesröl nem lehet csúnya dolgokat mondani.
Idézet
A következő holokauszt nem biztos, hogy népről, vagy bőrszínről fog szólni. Lehet, hogy a balkezeseket, írókat, költőket, buszsofőröket, akiknak PDA-ja van, stb érhet a megkülönböztetés és annak minden velejárója. Persze ezek viccesnek tűnő példák
Azoknak viszont egyáltalán nem vicces akik hallotak már Pol Pot-ról. Kivégeztette az országa összes szemüveges emberét, azzal a jelszóval, hogy aki szemüveges, az értelmiségi és nekünk csak munkásokra van szükségünk.
Idézet
A forradalom a "gyengék" igazsága az erősek ellen és a világtörténelemben már nem egyszer győzedelmeskedett.
Nem értek igazán ezzel egyett. A forradalom esetén inkább az uralkodó hatalom meggyengülése és összezavarodása áll fent és a forrongó nép megerősödése, morális igazából nyert erő.

Nem elérhető regnar

• Galactus
Képes Topik
« Válasz #897 Dátum: 2006. Július 15., 06:54:30 »
Na akkor itt az egyik "okostojás"      

Idézet
egy hónapja volt a II. VH befejezésének 60. évfordulója,

Szerintem a 61. volt, de lényegében mindegy, a távlat azonos.  

Idézet
páran ebből a postból majd kivágják a "Hitlernek..." kezdetű sort... úgyhogy számíts néhány okostojásra  , mert úgyse az egész mondandódat fogják értékelni, hanem részkleteket kiragadva.

Szerintem erős, pontosabban nem megfelelő szóhasználat a jog, inkább lehetőség. De egyetértek a dologgal, tény, hogy az emberiség, a népcsoportok rétegződésében kódolva van a vezérelvűség, tehát egy szuggesztív egyéniség képes irányítani - még ha aljas célok érdekében is embereket. De az "aljas célok" csupán az én megjegyzésem, hiszen ezzel már fel is adtam a "semlegességem". Nagyon nehéz globálisan vizsgálni ezeket az eseményeket, talán majd 100-150 év elteltével lesz igazi rálátásunk a dologra. Például az akkori szembenállók számára ugyanúgy nemes volt a cél, csak éppen ellentétesen, és ez igaz a világtörténelem összes konfliktusára. Ezért születhetett meg az első világháborúban az "ismeretlen katona sírja", és ezért állhat most szinte minden temetőben egész Európában egy fejfa ezzel a felirattal. A katona a saját eszméjéért hal meg, tehát nem lehet megítélni - főleg kívülállóként. Parancsot teljesít és érzelmileg dönt. Ezért volt mindig felelősségre vonva a vezérkar.

A holokauszt lejáratott téma lenne? Inkább rosszul kódolt, és elfecsérelt. Politikai kártya lett belőle a világon mindenhol, amelyet elő lehet húzni, és rácsapni az asztalra. De azok számára akik átélték, merő fájdalom.
Reménykedhetünk-e abban, hogy nem fog újra megtörténni? Sajnos nem. Szintén kódolva van bennünk az előítélet, ösztönösen választjuk szét az embereket, gondolkodás nélkül - még az is, akiben tényleg sok a jóság - szelektálunk. Ahogy fejlődik a világ, egyre több szelekciós pont alakul ki. A következő holokauszt nem biztos, hogy népről, vagy bőrszínről fog szólni. Lehet, hogy a balkezeseket, írókat, költőket, buszsofőröket, akiknak PDA-ja van, stb érhet a megkülönböztetés és annak minden velejárója. Persze ezek viccesnek tűnő példák, csak szemléltetni akartam, hogy egy erős ember szuggesztív hatása alatt a tömeg bárki ellen fordulhat. Hitlernek éppen akkor a zsidók nem tetszettek.
Nyilván még vannak sokan akik benne éltek a második világégésben. Ők is szelekcióra késztetnek minket. Érzelmileg hatás alá kerülünk, főleg, ha ismerős, rokon stb.. és nehéz összességében figyelni az eseményeket.
A nagymamám például orosz fogságba esett, pontosabban elvitték, de nem utálja az oroszokat. Sem a németeket. Persze gondolom ez sokban függ a személytől.
Mondjuk az ő története "vicces", és már ő is tud rajta mosolyogni. Hiszen mindhárom fél fogott rá fegyvert a háborúban.

Háborúk voltak és lesznek. Az ember önpusztító fajta.

Viszont azzal nem értek egyet, hogy mindig az erősebbnek lenne igaza. A forradalom a "gyengék" igazsága az erősek ellen és a világtörténelemben már nem egyszer győzedelmeskedett. Vegyük csak az éppen most ünnepelt francia ünnepet. CSak itt is felmerül a kérdés, hogy kinek is van igaza? Az erősnek, vagy a forradalmárnak. Pro és kontra is működik a dolog. mert pl. most itt összehasonlíthatnánk a francia forradalmat, az azt követő Napoleoni hatalomátvétellel és ez ellene szövetkezőkkel - nem, ne zárd be, nem teszem  .

Az emberiség mindenkor ketrecbe volt zárva. Csak most sokkal több és apróbbak a ketrecek, régebben meg karámok és akolok voltak. Mint ahogy fent is említettem, sokkal több szelekciós lehetőség áll fenn, mint pl 400 éve. Akkor a fő vonal a kereszténység volt - legalábbis Európára szűkítve a dolgot - egy nagy csoport, akik nem velük azok ellenük. Vagy éppen egy földesúr birtoka szintén zárt közösséget alkotott, ha kellett, ha nem mentek legyakni a másikat - pl skóciában és lehetne példákat hozni, de ezek mind nagyobb egységek voltak bezárva.  Ma - függetlenül a vallástól, persze még ott is - ezernyi gyűjtőláda létezik, és mindegyik szembenáll a másikkal. Az emberek már oda jutottak, hogy például  pártállás alapján elítélik a másikat, nem csak Magyarországon. a felgyorsult világ folyamatos konfliktusgenerátorként működik. És mi hajtjuk a generátort kivétel nélkül.

Ja amúgy a szkript tetszett.  

És bocsi a hosszú eszmefuttatásért, vagy ha esetleg valami olyat írtam volna ami valaki számára sértő.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Képes Topik
« Válasz #896 Dátum: 2006. Július 14., 23:26:46 »
páran ebből a postból majd kivágják a "Hitlernek..." kezdetű sort... úgyhogy számíts néhány okostojásra   , mert úgyse az egész mondandódat fogják értékelni, hanem részkleteket kiragadva.

+++

Ezt a tényt már a rómaiak is ismerték, van is egy mondás a dologra: "Jaj a legyőzöteknek" (majd valaki okosabb ha akarja kifejti a dolgot, hogyan történt az eset, amikor ezt mondta valaki).