HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
regnar:
Carrie Fisher volt a Sikolyban? Nem is tudtam, vagyis nem vettem észre.
Az biztos hogy játszott a Blues Brothers-ben egy őrült spinét akinek volt egy rakétavetője, meg géppisztolya
VTomi:
Carrie Fisher ki volt a Sikolyban? És melyik részben?
Ewan McGregor egyébként tényleg nem valami magas, sztem a 170-et nem lépi túl, Nicole Kidman meg 180, viccesek lehettek a Moulin Rouge forgatásán.
letsgo:
És Lendo? Egy kicsit meghizott, de ő se tarja rosszul magát. Nekem is hiányoznak. Ők voltak a régi trilógia nagy emberei és most hogy ellettek feledve, csak most vették elő őket egy kép ereéig. Fúj. Őszintén nekem nem tetszett Leia, még fiatalon se. Nem tom, olyan fehér börűnek tünt, mint ha valami sápadt lett volna. Bocsi mindenkitől akinek tetszett Leia.
Spidáj:
Én Carrie Fisher-re sosem tudok már nőként nézni és nem is tudtam mert mikor először láttam az eredeti trilógiát 8 éves voltam és akkor még inkább az űrcsaták izgattak mint a főszereplő nő.
És ma már sem tudok nőként nézni rá mert a nagyanyám is lehetne.
Nagyon szar belegondolni hogy 30 év múlva Natalie Portmannak is ilyen külseje lesz
(bár addig még marad 1 kis időm összejönni vele, FŐ A KITARTÁS!!!! )
regnar:
Carrie Fisherről nekem elsőre Halász Judit ugrott be Bár ő szebb (mármint Halász Judit.) De tény hogy az utóbbi 5-6 éveben méltánytalanul mellőzve lettek a régi klasszikus trilógia szereplői. Nem a filmekre értem, hanem a szereplésekre. Nekem hiányoznak. Én nekem anakin Skywalker még mindig az a fehérarcú öregember akiről Luke leveszi a maszkot- Én nagyon fájt amikor a nagy Jedik szellemei között a Jedi visszatér végén ez a suhanc jelent meg helyette, aki most játtsza az új filmekben.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése