HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (895/935) > >>

kaine:
Carrie Fisher már régóta elég csúnyácska szegény. A Magas Szőke férfi amcsi változatában se volt már szép, a Sikolyban meg már úgy kellett megmondania a nevét szinte, hogy felismerjem. Hamillnek meg ha jól tudom balesete volt, amitől szintén nem lett szebb. De sajnálatos látni mi lett a csodálkozó szemű fiatal srácból. Ez vár mindannyiunkra!      

Schmatzy:
Őszintén, amikor először láttam, két részletben, jó ötletnek tartottam, de amikor megláttam Carrie Fishert, sírva fakadtam. Szerencsétlen csaj, jó nő volt még '70-ben, de itt...  Hamill is sokat csúnyult, szívből sajnálom őket. Egyedül Ford tartja magát, ami nem is csoda. McGregor meg úgy néz ki ebben az ülő helyzetben, mint egy törpenövésű.

VTomi:
Én is támogatom a

--- Idézet ---a másikat bár sose láttuk volna
--- Idézet vége ---
szekciót... Egyébként sztem tök jó ötlet ez a kép.

regnar:

--- Idézet ---Miről beszélsz?! Pont hogy az az oldal, ami ér valamit, a másikat bár sose láttuk volna...
--- Idézet vége ---

Erről beszélek. leszorítják szegényeket. Úgy értettem szörnyű látni, ahogy kiszorították őket a kép szélére, öregen magányosan... Új anakin  

letsgo:
A kis Anakin nagyon megváltozott, ahogy Porthos is mondta, először nem is ismertem fel. De így, hogy mondjátok...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése