HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
letsgo:
Igazából Lendot először én se vettem észre, csak másodszor, harmadszor. Mert tényleg megváltozott, a Star Warsban az a jellegzetes haja, meg a bajsza, az nagyon ott volt, és így ezek nélkül nagyon más, számomra legalábbis.
Spidáj:
Lando-t én is csak Letsgo hozzászólása után figyeltem +.
Schmatzy:
A tények tisztázása érdekében:
Carrie Fisher az IMDb-n
És bizony, ott van a Scream 3. Valamint az is kiderül, hogy forgatókönyvíróként és producerként is van néhány filmje. Ki hitte volna?
regnar:
Igazad van az tényleg ő volt. Egy lepukkant nőt játszott.
Hát igen, nem volt ártatlan. Bár Leia - a karakter nagyon is az.
Fisher az alkoholizmussal sikeresen megküzdött, vagyis sikerült leszoknia. Ugyanis a Csillagok sikere után elkezdett erősen inni - a sikerre és a birodalom forgatása előtt erős kúrát csináltak rajta...
kaine:
Lehet, hogy hülyeséget mondtam? De nem, a Sikoly 3-ban volt az, mikor lementek egy pince irodába érdeklődni, nem? Ott volt egy nő, akit nagyon nézegetni kezdtek, majd az szólt, hogy "ja, minddig összetévesztenek vele" és utána lehetett látni a falon egy Leila képet.
Lando-t fel sem ismertem! De legalább Chuby ugyanolyan!
Leila majdnem mindenkinek tetszett akkoriban. A Jediben, mikor ki volt kötve az arany bikiniben, nagyon izgató volt, még a Jóbarátokban is volt, hogy Ross ezt vallja be Rachelnek, hogy ez a titkos szex fantáziája. Meg régebben láttam egy Bravoban egy képet, ahol valaki éppen beteszi egy fürdőkádba, a karjaiban tartja meztelenül, csak éppen nemigen látszik semmi, mert a pali takarja. Szóval nem volt ő olyan ártatlan kislány, mint az első részből kisült.
--- Idézet ---Carrie Fisherről nekem elsőre Halász Judit ugrott be
--- Idézet vége ---
Biztos, mert ő is Halász...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése