HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (892/935) > >>

Spidáj:
Nem ő van a Kutyám Jerry Lee-ben is?

kaine:
Ezt nem is tudtam! Ismerem Jim Belushit, az öcsikét szeretem is. A Meztelenek és Bolondokban láttam Jim-et, amire emlékszem is.

avman:

--- Idézet ---Igazad van az tényleg ő volt. Egy lepukkant nőt játszott.

Hát igen, nem volt ártatlan. Bár Leia - a karakter nagyon is az.  
Fisher az alkoholizmussal sikeresen megküzdött, vagyis sikerült leszoknia. Ugyanis a Csillagok sikere után elkezdett erősen inni - a sikerre   és a birodalom forgatása előtt erős kúrát csináltak rajta...
--- Idézet vége ---
Nem elsősorban a sikerre kezdett inni, hanem a néhai Jim Belushi hatására (A Blues Brothersben is szerepel a jóvoltából, vagy akkor jöttek össze? mindegy az is egy hatalmas film), akivel akkor élettársi kapcsolata volt, és nemcsak ivott hanem drogozott is. A dolognak Belushi túladagolása vetett véget.

kaine:

--- Idézet ---Ugyanis a Csillagok sikere után elkezdett erősen inni - a sikerre   és a birodalom forgatása előtt erős kúrát csináltak rajta...
--- Idézet vége ---
Elég jól sikerült, mert ott még jobban nézett ki, mint előtte 3 évvel az első részben!  

regnar:
Aki most akarja látni Lando-t, az vasárnaponkánt láthatja kora délutánonként az Országutak őrangyala c. sorozatban (a sorozattól ne várjon senki sokat  )
a TV2-n. Ugyanebben a bőrkabátban izzít egyes részekben, mint ami itt rajta van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése