HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (891/935) > >>

letsgo:
Én még egyetlen egyről nem tudom, hogy ki? A kép jobb oldalán ott neki támaszkodik egy fehér csőnek, olyan szőrős, nagy darab..... na jó ez csak vicc volt.

De tényleg nem tudom, hogy az ki aki Harisson Ford-ot ölelgeti? Felesége?

Nitro:
Köszi, Regnar, tényleg nem jöttem volna rá sosem, hogy a két fickó Palpatine, meg Qui Gon. Csuklya meg szakáll nélkül "furák".

kaine:

--- Idézet ---Nem ő van a Kutyám Jerry Lee-ben is?
--- Idézet vége ---
Nem, ő a tesója, James Belushi, aki a bátyja miatt lett színész (jobb is, mint a bátyó szvsz).

regnar:
Akkor sorrendben.

A figura szeritnem az EPIII-ban fog szerepelni, nem tudom mit keres már most a szereplők között, szerintem ő lesz Bail Organa senator, DE kérek mindenkit, aki pontosan tudja ki javítson ki ha nem az, ez csak egy tipp. Aki Jar Jar mellett ül az Dokuu gróf azaz a klasszikus horrorok sztárja Christoper Lee   .  A következő az ex Qui Gon Jinn, Ő elhalálozott az EpI-ben - Liam Neeson nevű színész.
Aztán a mongoloid kinézetű    kissrác ala anakin fiatalon, mellette maga a császár aza Palpatine, csak csuklya nélkül nehezebb megismerni  
Aztán a robotot mintha láttam volna már a Clone wars rajzfilmben, de szerintem ő is az EPIII-ban fog szerepelni..Aztán a vigyori pasi a bőrkabátban pedig Lando Calrissian személyesen..

Nitro:
Ezekről nem tudom, hogy kik, felvilágosítanátok?
A Jarjar mögötti fickó, a másik mellette, aki a lámpát karolja, valamint a tőle Harrison Ford irányában álló két valaki.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése