HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (878/935) > >>

Zééé:
Nyugimááá...

Nem szólok le semmit, csak a HP-t nem szeretem...ejtsük már a témát.

Van valakinek M41-A1 gyalogsági rohamfegyver replikája?(Smart Gun, Pulzus fegyver)Van akit ezek a dolgok egyáltalán érdekelnek, a master replikák?(az eredeti tökéletse 1:1 arányos leképzése?)

regnar:
No csak hogy én is beleszóljak. Harry potter regények sekélyes, gyengén szerkesztett, alap tőmondatokból álló koholmányok szerintem. Egyiket sem bírtam végigolvasni..Se angolul, se magyarul.  ugyanakkor a filmek tetszettek nagyon. Tök jó kalandfilmek voltak.

SW-ben nem nyilatkozom   lásd  eszmecseréket a vonatkozó topicban  (Ott már kiveséztük)

GYU -nak nem vagyok nagy rajongója, egyáltalán nem tartom akkorra korszakos műnek, sőt, manapsár egyre lejebb húzza a sok megjelenő kiegészítő,  de azért nem vetem meg olvastam is vagy kétszer, a filmek tetszettek.. szóval én vagyok a kivétel, mert nekem tetszett GYu is és HP is.

Ja alien jöhet, alapművek a filmek, (Főleg az alapsztorik) de azért a kapcsolódó regények között van néhány igen gyenge..

VTomi:
Igen, szeretem. Miért? Szóld csak le nyugodtan, attól még nem fogom kevésbé szeretni. Izgalmas, jól megszerkesztett filmek azok is, a horrortörténet legjobban kitalált szörnyével. (Most mondd, hogy a banánfejű nem az.)

Zééé:
Az Alient szereted Vtomi....????

Sokan vannak itt aki szeretik az Alient???

VTomi:

--- Idézet ---a Potter mézes mázos világáért
--- Idézet vége ---

Zééé, te tényleg nem olvastad az 5. kötetet... Szerintem tájékozódj, mielőtt ilyeneket írsz.
Star Warsból én a régi 3 részt jól megszerkesztett filmnek tartom, az új két részt pedig értékelhetetlennek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése