HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (877/935) > >>

Graf-X:
Hehe, ugyan, ne légy paranoid...eskü, semmi közöm ehhez    

Egyébként az Alien filmek is jók, az elsőben inkább csk az ötlet, nem az a kedvencem, hanem a 2. és a 3. rész, azért Cameron és Fincher nem kispályásak, teljesen másképp fogták fel az egészet és iszonyatosan bejött. A 4. is jó, csak az már kicsit tényleg sorozatszagú, de a színészek ott is profik.

kaine, igen, különleges eset  

Zééé:
Egyértelműen az SW a legmeghatározóbb...ez nem kétséges.

Látod Graf X...elküldtem egy rakat rajzot, és egyik sem mükszik....rá kell nézni Troll körmére, mert ez is egy gyalázat..itt szervezett elnyomás lépett életbe ellenem.

Graf-X:
SW, no comment, megvitattuk már  
A Gyűrűk Urát szeretem, a könyvek nagyon jók, bár néhol iszonyatosan szárazak, mert nagyon látszik rajtuk, hogy spontán születtek és nem is a szórakoztatás volt a céljuk. A filmek is tetszettek, bár a 3. részre teljesen elvesztette a varázsát, rengetek gyatra színészi játék van benne, pl Wood-nak össz. 3 arca van és abból gazdálkodik, Steven Seagal jobb színész
Viszont a bővített, 4 órás filmek sokkal jobban visszaadják az egészet, azok úgy már szinte tökéletesek, a moziváltozat eléggé le van butítva. Mindenesetre egyáltalán nem olyan meghatározó, mint a SW.

VTomi, kösz a kritikát, valóban, asszem 4 amcsi rajzoló van, aki nagy hatással van rám, Silvestri, Turner, Jim és Jae Lee, régen nagyon hasonló volt a stílusom hozzájuk, illetve sok fogásukat olvasztottam be, mostanra már szerintem mentes vagyok az egyértelmű hasonlóságoktól és eléggé egyedi a stílusom, csak még messze nem tökéletes.

VTomi:
Kaine, te egy különleges eset vagy, gyakorlatilag az ellentétét írod le az általános véleménynek. Általában az Aliens-t szokták isteníteni, a Resurrectiont lehúzni, a hármasnak pedig hasonlóan kettős a megítélése, mint ahogy te írod.
Szvsz az 1-ben vannak a legjobb suspense-jelenetek (mikor az adja a feszültséget, hogy várod, mi történjen, és nem igazán mutatják a rettenetet), a második rész jól megcsinált akció szerintem, a 3-ban az üldözős jelenetek tök izgalmasak (mikor a lény fejéből látjuk a rohanást, az isten), a negyediket nem tudom eldönteni. Egyrészt kicsit ripacsok szerintem a színészek, másrészt stílusában nagyon eltér a sorozattól; kicsit talán jobban rányomulhattak volna Ripley kettősségére (a regényben ez jobban kijön), de egyébként szeretem ezt a részt is. Bár szerintem egyetlen félelmetes jelenete, mikor Purvist megtalálják.
Ja, és itt most végrehajtjuk a fórumtörténelem legnagyobb offját.

kaine:
Alienek se a kedvenceim. Az első nézhető, a 2. nézhetetlen, a 3.-nak a második fele már egész jó, a 4. az tetszett egyedül végig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése