HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Troll:
Akkor, most nézzétek a fanart kategóriát... Ha egyéb ötlet van szóljatok.
VTomi:
Ron Pearlman-nek írják.
Alien3 rendezői változat: Nagyon jó az a kép, mikor Ripley-t kidobja a tenger (Bár nem valószínű, hogy ezt túlélte volna). Jók a kibővített képsorok, szerintem is kell oda az a plusz pár másodperc (Leginkább annál a jelenetnél, mikor Ripley Bishoppal beszélget). Azok a jelenetek, mikor az alien ugrálva közlekedik, jó, hogy kikerültek a moziverzióból, az elég szánalmas. Golic meghosszabbított szereplése határozottan jó, kicsit dimenzionálja a szereplőket. Annak nagyon örülök, hogy az imádkozós jelenetek kikerültek a moziverzióból, azok engem idegesítettek. A végén a kergetőzős jelenet így elég kaotikus, talán ebből a rövidebb jobb volt. A végére pedig kell az, mikor a királynő kirobban! Bár ahhoz annyit hozzáfűznék, hogy talán az nem kéne, hogy Ripley még megsimogassa, mert addigra már rég halott... Az a bajom azzal a jelenettel, hogy valamiért nagyon villódzik a DVD-n a sárga háttér.
Zééé:
Rendes vagy köszi....
Ezek marha régen készültek, a régi mappáimból valók...autentikus akartam lenni és ez megkövetelte, hogy több mappából válogassak....nehogy valaki felrója...ez a gyökér Zééé kiválogatja itt a jobbakat azt gizdul nekünk mint álat.
Közben meg nem is.(vagy de?)
Írtam Trollnak, hogy milyen király lenne, ha a Fan art szekció szétdagadna a rengeteg alkotó álltal beküldött rajzoktól.Remélem egyszer az lesz a legkövérebb része az oldalnak.De az igazán király mégis az volna, ha sok rajongói képregény születne...akkor végleg fejet hajtanék az oldal elött.
Graf-X:
Tudod mit, amit nekem küldtél levélben, kiteszem hozzánk
Zééé rajzai
Zééé:
Nem is tudom, bevallom először rád gondoltam, de aztán kénytelen voltam felismerni a tényt...kell még lennie valakinek, aki szabotálja az alkotói tevékenység ilyettén bemutatását.Pedig én mindent megpróbáltam...scanneltem, linkeltem, beküldtem...még az FTP hozzáférést is elkértem.Nagyon szomorú vagyok...nagyon szomorú.
Alien 3 a legjobb, főleg a rendezői változat.Amúgy az Alien 4 is kiválló....főleg a látványvilága.....diszletei stb.Meg Ron Pearlmann. (így írják?sose tudom)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése