HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (41/935) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Április 10., 20:34:00 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 10., 19:59:02 --- Nem hinném hogy egyszeri véletlen, mert a port.hu-n is így írják az epizódokat:

https://port.hu/adatlap/film/tv/voltron-a-legendas-vedelmezo-voltron-force/movie-201609

--- Idézet vége ---

Na ez tényleg fura. :headscratch:
Pedig a Toonsphere szerint a teljes évadot megvették/levetítették.

--- Idézet vége ---

Attól függ, melyik részekről beszéltek, mert az egyik animékkel foglalkozó weboldalra felkerült az első 50 rész magyar szinkronnal (ez ugye az első 6 évad) és egyedül a 48. rész (Black paladins) feliratos, de arra is azt írták, hogy elszalasztották, és azóta is keresik, hátha valaki rögzítette.

SZERK.: Igen, ezek ismételt epizódok - bár azt nem magyarázza meg, hogy miért ilyen foghíjasan ismételnek...

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 10., 19:59:02 --- Nem hinném hogy egyszeri véletlen, mert a port.hu-n is így írják az epizódokat:

https://port.hu/adatlap/film/tv/voltron-a-legendas-vedelmezo-voltron-force/movie-201609

--- Idézet vége ---

Na ez tényleg fura. :headscratch:
Pedig a Toonsphere szerint a teljes évadot megvették/levetítették.

Gorgonita:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Április 10., 19:53:30 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 10., 19:42:20 --- Nézném a Voltront a Minimaxon. Hétfőtől csütörtökig leadnak 4 részt, hétvégén semmi. Aztán kihagynak négy részt, és onnan folytatják. Ennek így mi értelme? :stupid:

--- Idézet vége ---

Ilyesmivel eddig csak a Cartoon Network-ön találkoztam, de ott csak is azért, mert (mint utólag kiderült) az eredeti jogtulaj nem engedett leadni egyes részeket.
Hogy mi a helyzet a Minimaxnál? Passz. Lehet, hogy valaki elszúrt valamit, mert a Minimaxra ez egyáltalán nem jellemző, sőt! Ott elejétől a végéig és sorban szokták leadni a dolgokat.

--- Idézet vége ---

Nem hinném hogy egyszeri véletlen, mert a port.hu-n is így írják az epizódokat:

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 10., 19:42:20 --- Nézném a Voltront a Minimaxon. Hétfőtől csütörtökig leadnak 4 részt, hétvégén semmi. Aztán kihagynak négy részt, és onnan folytatják. Ennek így mi értelme? :stupid:

--- Idézet vége ---

Ilyesmivel eddig csak a Cartoon Network-ön találkoztam, de ott csak is azért, mert (mint utólag kiderült) az eredeti jogtulaj nem engedett leadni egyes részeket.
Hogy mi a helyzet a Minimaxnál? Passz. Lehet, hogy valaki elszúrt valamit, mert a Minimaxra ez egyáltalán nem jellemző, sőt! Ott elejétől a végéig és sorban szokták leadni a dolgokat.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Április 10., 13:55:09 ---
--- Idézet vége ---

Ezt ezelőtt nem láttam, de tetszett.
Bár én valami ilyesmire gondoltam:

--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Április 10., 13:55:09 ---Leia egy erős nő lett a GoA-ben, míg a férfiak semmire kellő bóhocok.

--- Idézet vége ---
És az a rész, amikor Luke a fénykard használatot tanulja a Falconon még nincs is benne!
Az még egy igazi "gyöngyszem".
De a kedvenceim a videók alatt található kommentek, olyanok, mint:
"Nagyon látszik a videón, hogy a készítői imádják a SW-t!" :omg: :omg: :omg:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése