HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (42/935) > >>

Gorgonita:
 Nézném a Voltront a Minimaxon. Hétfőtől csütörtökig leadnak 4 részt, hétvégén semmi. Aztán kihagynak négy részt, és onnan folytatják. Ennek így mi értelme? :stupid:

Bocsi, ezt a filmes topicba akartam.

Intruder:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Április 09., 21:04:58 ---XD
Erről jut eszembe, de megnéznék egy ilyet...

--- Idézet vége ---

Leia egy erős nő lett a GoA-ben, míg a férfiak semmire kellő bóhocok.

turkia:
Hű, ez a a GOA nem ismerős szerencsère. Na igen, az is előfordulhat, hogy a későbbiekben elkezdenek meg nem történt eseményekre hivatkozni. Pl, mikor Leia teszi oda a fémrudat... nonszensz. Nem tudom, miért hülyült meg a világ (főleg a filmszakma, meg a nyugati területek) Nagy a különbség az egyéni preferenciák kölcsönös elfogadása és az életszerűtlen "szépítések" között. Pl a SW diznis részeiben   
kb a gonosz oldalon csak fehér férfiak állnak. Nyilván mind tanulatlan reakciós marha, a jók meg haladó feministák. Ez szerintem már a nőkre is sértő, mert túl van tolva és éppen ezért válik cinikus diszkriminációvá. Feleségem pl nem rajongó (az eredetiben is csak Anakint és Palpit bírja), de ez neki is feltűnt. Ezzel sokakban pont az ellenkező hatást váltják ki.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Kayamiel - 2019. Április 07., 12:18:13 ---

--- Idézet vége ---

XD
Erről jut eszembe, de megnéznék egy ilyet...

...egy ilyet...

...vagy egy ilyet.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Xeraph - 2019. Április 09., 20:11:15 ---A Star Wars azon kevés filmek egyike, amit nagy valószínűséggel nem fognak rebootolni.
Inkább az képzelhető el, hogy olyan új történeteket írnak majd, amelyek jobban megfelelnek a politikailag korrekt elvárásoknak.
A Star Wars eredeti szellemiségét meg leszarják.

--- Idézet vége ---

Ha rebootolni nem is fogják, meghamisítani igen, ami a Galaxy Of Adventures c. "remek" kis sorozatban már el is kezdődött.

Eredeti:

GOA:

Eredeti:

GOA:

Eredeti:

GOA:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése