HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (40/935) > >>

Gorgonita:
Rákérdeztem a Minimax Arckönyv oldalán. Az alábbi választ kaptam:

"Köszönjük az észrevételt! A műsorszerkesztésnél nagyon sok szempontot kell figyelembe vennie kollégáinknak, így lehetséges, hogy nem minden nap és nem feltétlenül a megszokott sorrendben vetítjük a részeket.
Minimax"

Ennyi. De akkor valószínűleg az lesz, amit Aldarion ír. Mindegy majd bepótolom Netflixen, csak ezt pont tudtam volna esténként nézni ügyeletben.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Április 11., 19:34:17 ---Igazából azt néztem, hogy mindig három rész marad ki. Olyan, mintha a péntekre, szombatra, vasárnapra esedékes epizódot is beütemezték volna, de valamiért később felülbírálnák a programot és ezért esik ki ilyenkor három rész. Nem tudom, ha külföldön is fogható ez a csatorna, lehet, hogy itthon a hétvégén alternatív műsort tesznek be és a Voltron az eredeti ütem szerint megy odakint...

--- Idézet vége ---

Romániában biztos, hogy fogható.
Emlékszem, valamikor régebben, a Magyar Népmesék egyik része, az amelyikben az okos lány meglátogatja a királyt (gyalog menjen meg nemis, pucéran meg nem is stb.), kisebb botrányt okozott odakint, mert kilátszott a lány "csúnyája".
Ha minden igaz, ezt a részt ott be is tiltották.

talgaby:
Igen, a Minimax regionális, a magyar csak az egyik helyi kiadása.
(Bár ez viszonylag sok tévécsatornával így van.)

Aldarion:

--- Idézetet írta: scaurus - 2019. Április 11., 18:32:31 ---
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Április 11., 13:36:37 ---...
SZERK.: Igen, ezek ismételt epizódok - bár azt nem magyarázza meg, hogy miért ilyen foghíjasan ismételnek...

--- Idézet vége ---
Lehet, magyar elmebaj.
Pl. a Comedy Centralon ismétlik az Agymenőket (The Big Bang Theory).
Nemrég a 3. évad 21. és 22. rész után a 4. évaddal folytatták, és a 3. évad 23. rész most kimaradt.
Ki tudja miért.

--- Idézet vége ---
Igazából azt néztem, hogy mindig három rész marad ki. Olyan, mintha a péntekre, szombatra, vasárnapra esedékes epizódot is beütemezték volna, de valamiért később felülbírálnák a programot és ezért esik ki ilyenkor három rész. Nem tudom, ha külföldön is fogható ez a csatorna, lehet, hogy itthon a hétvégén alternatív műsort tesznek be és a Voltron az eredeti ütem szerint megy odakint...

scaurus:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Április 11., 13:36:37 ---...
SZERK.: Igen, ezek ismételt epizódok - bár azt nem magyarázza meg, hogy miért ilyen foghíjasan ismételnek...

--- Idézet vége ---
Lehet, magyar elmebaj.
Pl. a Comedy Centralon ismétlik az Agymenőket (The Big Bang Theory).
Nemrég a 3. évad 21. és 22. rész után a 4. évaddal folytatták, és a 3. évad 23. rész most kimaradt.
Ki tudja miért.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése