Szerintem a magyar képregény megjelenéseknek egy olyan bummra van szüksége, ami legalább meg 5szörözi az eladásokat és azzal, hogy minden szir-szart megveszünk csak, hogy támogassuk, maximum fenntartjuk, de előre nem visszük a dolgot.
Én speciel semmi magyart nem veszek, mert nem szeretem a fordításokat (és inkább veszek hc-ket mint egy sima tpb-t). Ha egy sztori érdekel, akkor meg nem fogok várni a magyar kiadásra (mivel ugye itt már lefutott sztorikról beszélünk, vagy olyanokról amik 9-10 volume-al a magyar kiadás előtt járnak), inkább beszerzem az egészet angolul (főleg, hogy a sorozatok rendszerint megszakadnak, mint Sandman, Hellboy).
Bűntudatból vásárolni ugyan olyan rossz szerintem, mint csak azért megvenni valamit, hogy teljes legyen a sorozat, hiába nem is érdekel már a sztori, vagy tudod, hogy borzalmas, de azért veszed, mert már megvan az eddigi 10 kötet.
Nem akarok szemétnek hangzani, én szeretném ha lenne itthon kereslet és megjelenne sok minden, de nem fogok bűntudatot érezni, hogy nem vásárolok magyar kiadást, mert a saját pénzemet arra költöm amire szeretném (azaz, az angol kiadásra).