HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (173/1125) > >>

talgaby:
Pedig de, ezzel a halál egysíkú és tök unalmas gonosszal adtak ki egy minisorozatot, és nem sokkal később egy saját eventet is kapott. A Marvel egy időben öles léptekkel haladt afelé, hogy megismételje a kilencvenes évek hangulatát, majd valahol félúton eszükbe jutott, hogy egy életre tönkretették akkor az amerikai képregényipart, szóval nem kéne ezen annyira nosztalgiázni.

zoli:
Üdv,hm...izé.....érdekes {de  csak idézőjelben}kiadványt találtam a MARVEL honlapján a cime CARNAGE U.S.A. :headscratch: ,meg mintha most is indult volna egy újabb Carnage sorozat :o.Na akkor mi van 1 Ezek valami ,horror-thilier  sorozatok .2. Egy pszihopatából akarnak -akartak főhőst csinálni :stupid:.3. Cassady   és a szimbiótája  javult meg { RÖHÖHÖHÖ} .Amit azért nem hiszek.Mert egy örült sorozatgyilkosból NEM LESZ hős :omg:

Ron:
Star Wars, Pókember, Batman, Bosszúállók, a szuperhősök egyszerűen letarolják a legó palettáját is, nem csak a filmekét, erről írtam egy közepes horderejű cikket:
http://reklamklub.com/lego-vagy-nem-lego
 ;) ;) :badteeth:

zoli:
Üdv,hm hát rendben oké hát ha itt, akkor itt .Na akkor   először pl a Képekről  .Bocs de  sajnos a Spawnos képről nem tudtam hogy hivatalos kiadvány.Pedig majd minden magyarul megjelent száma meg van, lehet hogy pont ez a száma hiányzik ,vagy legalább is nem emlékszem rá {De szerintem AKKOR IS  jó ,óriási és vicces és önálló képnek is tetszik} A többi  képről ahol pl  Lobo és Deadpool, Spawn  össze csapásokat  mutat be akkor ezek szerint amatör  rajzolók munkái. És ezek szerint {ha jól tudom}  SAJNOS ,Nem hivatalos  Image,DC,Marvel , stb  kereszt történetek, kiadványok.Pedig legalább is szerintem érdekes témák lennének . Hamár  ezeknek  a karaktereknek  az a közös tulajdonságaik hogy példul szinte elpusztíthatlanok , és gyorsan regenerádlódnak  .Egy jó író és rajzoló  kezei által jó kis közös történetek volnának. ;) :P .Izé BOCS és Kösz Most akkor pedig mondjuk a klónokról  ,hisz akár a Marvelnél,akár DC-nél sok-sok szereplőnek van már klonja :dry: és :omg:{megin bocs} PL szegény Pókinak annyi klónja van ,{Akik ráadásul mindig feltámadnak és-vagy mutálodnak} valamint már annyi  olyan szereplő vannak akik   az egykori  másféle gönceit viselik pl akkor mikor üldözték és kénytelen volt más jelmezekben kimenni az útcára .Vagy  később  már hárman is viselték a Vaspók jelmezt {hm ....hát....ha jól tudom ráadásul ők is KLÓNOK legalább is az egyikük} Sőt  a  jófiú  szimbióták  is  az új gazdáikon  pl Venom Flash-en ,vagy hybrid  szintén Péterre jellemző tulajdonságokkal bír. Hogy kiadnának egy Pók csapatot vagyis egy Spider Teamot ;) :stupid:.ÉS  meginbocs

Amanojaku:
igen azt gondoltam, hogy az nem a teljes. rozsi/thor/vasember vs Mabneto tényleg bizarr, de azt még nem tudjuk, hogy a mjolnir fémjére is tud-e hatni :P

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése