HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (172/1125) > >>

zoli:
Üdv.Kösz  :worship:

Sepi:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Július 20., 13:01:37 ---van-e olyan oldal ahol az eddig megjelent kereszttörténeteket felsorolják,

--- Idézet vége ---
Magyar nyelvű biztos nincs, de ha hivatalos oldalt akarsz, akkor ott a marvel.com, vagy a marvel.wikia.com weboldalak. Beírod a keresőbe a crossover szót, és ki fogja adni az összeset. Amúgy anno kiadták Crossover Classics címen az összes megjelent Marvel és DC közös történetet gyűjteményes formában. Ha jól tudom kettő vagy három kötet volt belőle.

De amúgy ezek többsége vagy megjelent magyarul, vagy honosították már. Viszont ezeken kívül nem jelent meg több, így ne is keress többet.
Más kisebb kiadókkal azóta is voltak crossoverjeik a Marvelnek, de ezeket is megtalálod a weblapjukon.

Balakin:
a vastagabb köteteket kartonba szokták burkolni, nekem csak max enyhe sarok gyűrődéseim voltak, de olyanok amik polcon tárolástól is szoktak lenni (talán egyszer volt a dust jacketje picit szakad egy kötetemnek ,de az sztem már a raktárban keletkezett).
Amazon.co.uk-n nézd meg még, ott a UKPaperbackshop nevű eladótól olcsóbban is megrendelheted (kb ugyan olyan szállítási idővel mint bookdepotól), ha jól számoltam, de tőlük még nem rendeltem, de jó az értékelésük (amazonról csak eladótól rendelek, magától az amazontól nem, mert borzalmasan csomagolnak).
Ugyan úgy amazon co.uk-n speedyhen ltd-től is olcsóbban jön. Tőlük két omnibust rendeltem eddig, szépen be volt csomagolva és egy hét alatt ideért. Őket tudom ajánlani

FZoli:
Srácok, bookdepóról a keménykötéses rendeléseitek rendben meg szoktak érkezni? Kinéztem a Pacific Rim filmes könyvét, de az ára miatt igencsak szívnám a fogam ha sérülten érkezne és eddig csak két kis méretű regényt rendeltem onnét.

zoli:
Üdv, úgy sajnos amint mondtam 1. sajnos erre felé a környéken nincs képregénybolt ,a két szomszéd város Jánoshalma ,és Kiskunhalas {Juj  és o jaj ebből kikövetkezhetitek  hogy hm Kunfehértói vagyok  } és  igy szintén sajnos nem juthatók eredeti  amerikai kiadványokhoz . 2. És megint sajnos ugye, nem tudjuk  pl anyagi okok miatt meg venni  az összes  nálunk megjelent képregényt.Ezért nem  tudtam pl az a Spawn-os kép egy  újságból való .Hacsak mondjuk az ember meg nem üti a főnyereményt és  vásárolna saját képregényboltot  és az ajtóra ki nem irja hogy, ZÁRVA,vagy azt hogy IDEGENEK BELÉPNI TILOS  ;).{Mint pl az egyik Southpark  epizódban vett magának egy saját vidámparkot} és ott egész nap olvasgathatna .  :D.Most pedig  az örült kérdés van-e olyan oldal ahol az eddig megjelent kereszttörténeteket felsorolják, igy az olyan  kicsit mániákus rajongók és  kérdezök  akik néha direkt fura kérdéseket tesznek fel  mint pl izé...hát  szóval ...hm....én is  :hehe:{BOCS}  Ilyeneket pl hogy  melyikek azok a létező közös kiadványok  amik LÉTEZNEK és melyek azok amivel CSAK  az elszánt olvasók ostromolják a kiadókat hogy .legyen . Mondjuk a képességeik alapján való jó kis összecsapás {HEHEHE} BOCS. Mit tudom én  pl 1. A két nagydarab és kopasz ütközése vagyis Luxor vs Vezér.2. A nyúlós karakterek közötti  harc  Mr Fantasztikus és Plasztikman, vagy az a másik nyúlós csávó szintén a JLA-ból {a neve most nem jutt eszembe} 3. Metamorpho és -vagy Morph, Mimus harc.4. Valamelyik  Marvel kapitány vs Marvel kapitány  verekedés, hamár mind két kiadónál is volt TÖBB  Marvel kapi is.4. Vagy  amit már untok Deadpool, Spawn, Lobo {BOCS} amiről azt mondtátok hogy sajnos NINCS hivatalos kiadás a kiadók {IMAGE,DC,MARVEL} pedig hogy egy humoros  és szatirikus  történetben jó téma lenne ,egy-egy kiváló iró és rajzoló kezei között ,ha már komoly történetet nem is lehetne kihozni belőlük .És most bocs és elnézést de most ezek direkt  HÜLYE KÉRDÉSEK voltak.  :brow:DE azért hátha tudtok válaszolni.Mármint arra hogy ezek közül melyikek voltak IGAZI közös sztorik és melyek azok amik CSAk az olyan enyhén örült olvasók üldözik a kiadókat mimt pl én is ;) :whistle:  Kösz és bocs

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése