HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (174/1125) > >>

Balakin:
Az ultipókban ami volt az csak egy tie in sztori, nem a teljes ultimátum, csak azt mutatja meg, hogyan hat Pókemberre ez az esemény. És igen, az a legjobb része kb (bár a többi tie int nem olvastam).
Az Ultimatumnak annyi a baja amúgy, hogy rosszul van megírva. Rossz a sztori, a karakterek, orbitális logikai bökkenők vannak benne és ezt még Finch rajzai se mentik meg. Amúgy ugyan ez igaz az Ultimates vol3-ra is (szintén Jeph Loeb írta) csak ott még Madureira rajzai is nehezítik a helyzetet.

Farek:

--- Idézetet írta: Amanojaku - 2013. Július 18., 11:42:09 ---miért, mi baj vele? elcseszték? a csodapók 2. sorozata végén az volt, és nekem nem volt bajom vele.

--- Idézet vége ---
Mondhatjuk. Egy apróságot emelek ki belőle: kik indulnak a Magneto elleni harcba? Rozsomák (karmok), Thor (kalapács), Vasember (nomen est omet...)
De ez csak a jéghegy csúcsán a jegesmedve.

talgaby:
Nem cseszték el, mert ez azt feltételezné, hogy valami használhatóból indultunk ki, amit aztán elrontottak. A Civil Wart vagy a Secret Invasiont azt elcseszték. Az Ultimatum az elejétől fogva egy halott ügy volt. Az elmúlt évek egyik, ha nem a legrosszabb Marvel-képregényének tartják.
Amúgy a NewGenen fenn van teljes terjedelmében, ott elolvashatod.

Amanojaku:

--- Idézetet írta: Sepi - 2013. Július 18., 09:54:05 ---Az Ultimátumot pedig inkább ne akard ismerni.

--- Idézet vége ---

miért, mi baj vele? elcseszték? a csodapók 2. sorozata végén az volt, és nekem nem volt bajom vele.

Balakin:

--- Idézetet írta: Sepi - 2013. Július 18., 10:06:23 ---A maradék kettő mangát olvas.  ;)  :badteeth:

--- Idézet vége ---

ajjaj...most fogok elkezdeni mangát olvasni  :(
Amúgy szerintem a maradék kettő Countdownt vagy Cry for Justicet olvas inkább :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése