HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (164/1125) > >>

KiD:
Nem.  :D Csak hogy mondjam... Áh, van egy ötletem, így egyszerűbb lesz...

1:25-től, ha nem akarod megnézni az egészet.

Balakin:
ajjaj, miért? félsz, hogy flood lesz a vége. Csak nem.  :nemtudom:

KiD:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Augusztus 08., 22:23:32 ---
--- Idézet ---Most próba kép ráklikkelek a  képek beszúrása ikonra   ekkor ez történik  hogy megjelenik ez a img.Én azt hittem hogy ilyenkor megjelenik az az oldal amit én is sokat használok ,vagy is a Képek nevű kereső
--- Idézet vége ---
ez a képek nevü oldal ez mi? google images? Ha találsz egy képet amit meg akarsz osztani velünk akkor annak a linkjét másold be ide, jelöld ki és nyomj a kép ikonra. a két img cucc a kód, amitől a link képként fog láétszani a hsz-edben  ;)

--- Idézet vége ---

Ezt nem gondoltad végig, úgy érzem.

Balakin:

--- Idézet ---Most próba kép ráklikkelek a  képek beszúrása ikonra   ekkor ez történik  hogy megjelenik ez a img.Én azt hittem hogy ilyenkor megjelenik az az oldal amit én is sokat használok ,vagy is a Képek nevű kereső
--- Idézet vége ---
ez a képek nevü oldal ez mi? google images? Ha találsz egy képet amit meg akarsz osztani velünk akkor annak a linkjét másold be ide, jelöld ki és nyomj a kép ikonra. a két img cucc a kód, amitől a link képként fog láétszani a hsz-edben  ;)

Farek:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Augusztus 08., 20:54:19 --- Fogadjátok hálámat  :lol:

--- Idézet vége ---
Szívesen! :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése