HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (163/1125) > >>

zoli:
Üdv,itt megint  ÜDVZOLI  {sajnos , :-[ és tudom hogy néha már-már szeretnétek egy kicsit ,engem [még ha csak gondolatban is ]:fatestapolo:mert , minden topikba bele-bele pofázok} De megint csak szeretnék egy oldalt ajánlani  a címe  Comic Attack .Net ott fent van a képregény történelme 1897-töl kezdve Kérnék egy kis segítséget ,a múltkor már meg volt { JA ,JA azon a keresőn találtam amiröl már sokat beszéltem } de most valahogy elkeveredett  az a kép amíröl szó van ,az egyik X-es kiadványban volt. A leirásból hát ha ráismertek .Árnyék, a Lény , meg az a nyúlós hajú és végtagú lány . Harcolnak valami homokvár szerű valami ellen . Melyik kiadvány volt ez. ÉS TÉNYLEG JÓL ESNE HA SEGITENÉTEK.Hálám.

zoli:
Üdv .,Igen tudom -tudom de akkor az AC kimaradt. Más -A Doki plusz ST történet VÉGRE  :ugral: olyan fajról szol amit eddig hanyagoltak.A Deltaiakról van szó.Akik az egyik kedvenceim  Lehetne már  több
    olyan ST történet ,amik az eddig mellőzőt  fajokról szólna. :worship:Meg ö.....kimaradt még mint kiadó a Moonstone aki szintén ezt  csinálja Meg hogy a Buck Rogers és Flash Gordon is van-volt  A Dynamite-nél

Sepi:
Igen, ezt is mondtad már pár napja.

zoli:
Üdv .érdekes...úgy látom nagy  divat lett az aranykori hősök - karakterek visszahozása pl az AC comicsnál meg persze a Dynamite-nél  pl újdonságként náluk van a Black- Bat  ;)

Sepi:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Augusztus 08., 22:23:32 ---ez a képek nevü oldal ez mi? google images?

--- Idézet vége ---
Igen, az.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése