HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Asys:
:ugral: :pogo: :drink:
zoli:
Fogadjátok hálámat :lol:
KiD:
:sm-clap:
zoli:
.Üdv ,na akkor most is amikor itt írok ,meg jelenek ezek az ikonok .Most próba kép ráklikkelek a képek beszúrása ikonra ekkor ez történik hogy megjelenik ez a img izé.Én azt hittem hogy ilyenkor megjelenik az az oldal amit én is sokat használok ,vagy is a Képek nevű kereső aztán beírom a témát PL Thaleks ,elő jönnek a képek ebből a témából ,és csak klikk a képre és már meg is jelenik itt EZEN az oldalon . Mert ott némelyik képen tényleg olyan hm FURÁK . Pl az egyik képen egy ajtónál hallgatózva szorosan össze simulva bőrnaciban vigyorognak :badteeth:. Na akkor azt a képet akartam ide varázsolni . Igen ott is van ez a két ikon az Idézet {tehát nem ide lesz a klikkelés} és a Módosítás pedig mellette rányomók . De akkor szintén ugyan ezek az ikonok jelenek meg NA utána mit kell lépni :headscratch:. DE ....a lenti sarokban is van egy ikon lehet oda kell .Mert akkor meg jelenik ugyan ez a szöveg ,NA ott lehet tovább folytatni az írást amit már régebben elkezdtem . Kösz és bocs .NA AKKOR MOST ODA lesz a próba klikk és ime ....tényleg folytatódik a szöveg NA most beírok valamit megint pl hogy izé-bizé mentésre próbálok nyomni lássuk igy mi történik. NA ez lesz az
Balakin:
illetve ne azt csináld, hogy írsz 2 hozzászólást, aztán össze akarod kalapálni őket, hanem a már meglévő hsz-ed módosítsd. A neveddel egy vonalban, az ellentétes oldalon lesz a Módosítás feliratú gomb.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése