HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (143/1125) > >>

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Szeptember 23., 11:06:03 ---
--- Idézet ---megígértem magamnak, hogy végre befejezem a Simonson Omnibus-t
--- Idézet vége ---
ennyire nem tetszik? ÉS megvan neked fizikai formában? Eladod? :D :D :D De komolyan!  :cool:

--- Idézet vége ---

Őőő, nincs meg, május óta előfizető vagyok a Marvel Digital Comics Unlimited szolgáltatáson, ezért van lehetőségem most ennyi Marvel képregényt gyűrni. A Simonson run teljes terjedelmében megtalálható a MDCU-n, s van is olyan tabletem, ami elbírja az egyébként meglehetősen gyengén kivitelezett és optimalizált android alkalmazást.

talgaby: Ezek szerint tévedtem. Mentségemre legyen mondva, még sem a First Class-t, sem pedig a klasszikus számokat nem olvastam, redditen írta nekem egy ürge, hogy a First Class feldolgozás, nem pedig eredeti sztorik a csapat kezdeti időszakából. Úgy tűnik, félrevezetett.  :headscratch:

Ha már korai X-Men történelem: a 2008 és 2010 között megjelent X-Men Origins számokra érdemes időt szánni? Ez a "sorozat" 11 különkiadás terjedelmű képregényszámot ölel fel, sorrendben: Colossus, Jean Grey, Beast, Sabretooth, Wolverine, Gambit, Iceman, Cyclops, Nightcrawler, Emma Frost, Deadpool

talgaby:
És tényleg van hatos és hetes is! És persze pont akkor, amikor már nincs állásom, hogy legyen pénzem megvenni… :-\

mukszli:
Majd kitalalom melyik essential legyen. Punisherbol a max sorozatot tervezem elkezdeni  jo ideje, arrol hallottam a legtobb pozitivumot.

Balakin:

--- Idézet ---megígértem magamnak, hogy végre befejezem a Simonson Omnibus-t
--- Idézet vége ---
ennyire nem tetszik? ÉS megvan neked fizikai formában? Eladod? :D :D :D De komolyan!  :cool:

--- Idézet ---Aprócska hátránya, hogy a hatos kötet megvásárolhatatlan
--- Idézet vége ---
bookdepo-n van, már ha ugyanerről beszélünk:
http://www.bookdepository.com/Essential-X-Men%3A-Vol-6-Walter-Simonson/9780785117278

Az első kötet out of print, és gondolom az is marad, mivel most jött ki az Uncanny omnibusból az új print. Én a 2estől kezdtem és bár eléggé bele a közepébe a sztori, de sokszor van recap, szóval nem leszel elveszve. Ja és az Uncanny v2 omnibusból is lesz új print, szóval ehet az Essential vol 2-3 se lesz már sokági kapható?
A Lee éra tényleg sem ajánlott. Amúgy annak az eseményeiről is van recap az egyik későbbi, Claremontos számban.

talgaby:
Mivel azokat a First Classeket fordítottam, így megnyugtatlak, az nem feldolgozás. Igazából azok a sztorik jó esetben a régi történetek között játszódnak, de inkább tűnnek az Adventures univerzum részének. Kegyetlen jó széria volt mindegyik First Class (kivéve a Weapon X-et), de akármennyire is próbáltak úgy tenni, mintha a 616 része lenne, nagyon kilógtak.
A régi X-sorozat gyengeségét szerintem jobban mutatja, hogy egy idő után igazából megszüntették, mert egy időben az új számok valójában a sorozat teljes újraközlését takarták, nulla új tartalommal. De Lee borzalmas volt amúgy is a csapatcímeken, még akkor is, ha nem ő írta őket, csak a dialógusokat. Az F4-et leszámítva egyetlen olyan csapatcím se volt akkoriban, ami minimálisan értékelhető lett volna, mintha Lee minden többszereplős kreativitását abba ölte volna (vagy csak mert könnyen a munkatársaira ismert Kirby figuráiban).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése