HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (142/1125) > >>

mukszli:
A death of c.a. utan milyen a sorozat? en csak addig Olvastam

Balakin:
Brubaker Capből én csak a Cap Lives omniról tudok, hogy kapható még, de annál úgy döntöttem, jobban kijövök az ultimate collectionökkel.
A kinyomtatás-beköttetés nem macerás picit? Mivel úgy kéne kinyomtatni az oldalakat, hogy ne legyen "gutter loss" köttetésnél. Amúgy véletlen se akarom megütni a bokám ilyesmi miatt, meg szívesen adok ki pénzt az eredeti cuccokért (persze nem akármennyit). Olyan furcsa érzés lenne a polcomra nézni, hogy "igen ez itt az eredeti omnibus gyüjteményem, ez meg az illegális polc" :D

Amúgy ha valaki tud spanyolul az igen csak jól járhat, nagyon jó cuccokat csinálnak, amik angolul meg se jelentek (Absolute Ex machina pl)

Snake (XF):
Sőt Brubaker DD Omnibusa sincs már, ahogy a Cap Am-ből sincs már pl a 2.

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Szeptember 23., 11:32:17 ---Sajna a Marvel valamiért nem nyomja újra ezeket az out of print omnikat és inkább kihozza darabokban, tpb-kben (Iron fist, Thor, Alias, Bendis DD...bár ez utóbbi kettőből már a vol 1 tpb-k is elfogytak). De legalább a Frank Miller DD omniból lesz újranyomás.

--- Idézet vége ---

Ha igazi hipster akarsz lenni, leszeded valahonnan a jó minőségi szkeneket, s ellátogatsz egy könyvkötőhöz, megbeszéled vele, milyen formátumok lehetségesek, a nyomtatást pedig megfelelő instrukciók mellett rábízod egy fénymásolószalonra. Magyarhonban ennek azt hiszem nincsenek is nagyon jogi akadályai (gyakorlatilag ezért van lassan 50%-os artisjus adó az adathordozókon), főleg ha beköttetsz egy címlapot is, amin szerepel, hogy "nem kereskedelmi forgalomba szánt kiadvány" vagy valami ilyesmi.

Balakin:

--- Idézet ---Őőő, nincs meg, május óta előfizető vagyok a Marvel Digital Comics Unlimited szolgáltatáson
--- Idézet vége ---
Valahogy sejtettem :D
Sajna a Marvel valamiért nem nyomja újra ezeket az out of print omnikat és inkább kihozza darabokban, tpb-kben (Iron fist, Thor, Alias, Bendis DD...bár ez utóbbi kettőből már a vol 1 tpb-k is elfogytak). De legalább a Frank Miller DD omniból lesz újranyomás.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése