HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Amanojaku:
mi a véleményetek az idei eurovíziós dalfesztiválról?
KiD:
Hát ha nem vesszük a sokkolóan barom történeteket. Visszaszívom, ezek között is van olyan...
Farek:
http://konyves.blog.hu/2014/05/04/az_ot_legsokkolobb_pokember-sztori?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2014_05_04&utm_campaign=index
Vélemények? :)
mukszli:
--- Idézetet írta: Amanojaku - 2014. Május 01., 18:40:52 ---képregénytároláshoz tasak, merevítő karton, és tárolódoboz. hol tudnék ilyeneket beszerezni idehaza? Csak Pesten, vagy esetleg van rá esély, hogy Miskolcon is sikerül?
illetve ti mit ajánlotok, ti hogy tároljátok a gyűjteményeteket?
másik kérdés: mikor lesz és hol legközelebb képregénybörze/fesztivál/kiállítás/bármiilyesmi?
--- Idézet vége ---
En a fuzeteimet IKEA-s irattarto papucsokban tartom foliazva. Neha kartont is raktam, de arra en szemely szerint nem aldoznek penzt, csak olykor ugy kaptam egyes fuzeteket. Folia eleg szerintem, ha allitva tartod oket.
Manapsag mar egyaltalan nem gyujtok fuzeteket, a TPB-k, HC-k jobban bevaltak. Szebbek es tarolni is joval egyszerubb oket. De persze a magyar cuccoknal nincs lehetoseg valogatni, hogy fuzet vagy kotet.
Amanojaku:
képregénytároláshoz tasak, merevítő karton, és tárolódoboz. hol tudnék ilyeneket beszerezni idehaza? Csak Pesten, vagy esetleg van rá esély, hogy Miskolcon is sikerül?
illetve ti mit ajánlotok, ti hogy tároljátok a gyűjteményeteket?
másik kérdés: mikor lesz és hol legközelebb képregénybörze/fesztivál/kiállítás/bármiilyesmi?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése