HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (111/1125) > >>

Balakin:

--- Idézetet írta: FZoli - 2014. Június 10., 22:13:25 ---@Balakin, ha erre járnál. Nem tudod mi van Amazonon a Speedyhennel? Tavaly te ajánlottad őket, idén is tőlük terveztem beszerezni az "éves artbookom", de ezt kaptam: "We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below."
Átváltották UK onlyra vagy mi a franc?  :dry:

--- Idézet vége ---
úgy tűnik  :(  Érdekes, mert egy hete kb minden DC-t leáraztak a honlapjukon és amazonon is, és akkor még postáztak ide (nem rendeltem, csak csekkoltam a dolgot), plussz cbr fórumon mondta egy belga (ha jól emlékszem, vagy holland), hogy emailezett nekik shipping ügyben, és azt válaszolták, hogy dolgoznak azon, hogy még idén lehessen rendelni a honlapjukról is UK-n kívülre. Szóval fura a dolog.

edit: próbáld play.com-ot, ott is árul a speedyhen, ahogy néztem kb ugyan azon az áron mint amazonon, de a postaköltség ott nem tudom, hogy van, még nem rendeltem play.com-on keresztül.

FZoli:
@Balakin, ha erre járnál. Nem tudod mi van Amazonon a Speedyhennel? Tavaly te ajánlottad őket, idén is tőlük terveztem beszerezni az "éves artbookom", de ezt kaptam: "We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below."
Átváltották UK onlyra vagy mi a franc?  :dry:

zajrus:
Szerintem erre lennének egyszerűbb lépések is pl szólni a Disney-s főnököknek, hogy ugyanmár írják fel a Fox-ot meg a Sony-t a karácsonyi bevásárlólistára :D

Farek:
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/06/03/a_marvel_mindent_megtesz_hogy_kiszurjon_a_foxszal/

Ha ez tényleg igaz, akkor felmerül bennem a klasszikus kérdés:

Maaargit, nooormáális???  :headscratch: :nemtudom:

Farek:
Tetszett. Különösen az, hogy kurva gyorsan lepörgették, az előző popduckió vége után 1 perccel már indult a következő. Így a néző nem unja magát halálra és nem tolnak az arcába 6-7 perce imázsfilmeket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése