HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (108/1125) > >>

Balakin:
nem szörnyűek, csak nem a hagyományos Jim Lee- Mark Silvestri stb. vonal (Silvestri rajzolta amúgy az utolsó sztorit a Morrison érából, szerintem meg az szörnyű :D kinek a pap, kinek a paplan)
Mondjuk ez is Morrison New X-menjének jellegzetessége, a rajzok nagyon megosztóak. Szerintem Quitely nagyon jó, de sokan utálják. Van Schiever amilyen részletes, olyan bizarr formákat és arányokat képes produkálni, ráadásul sokszor nagyon merevek a karakterei. Kordey nagyon elkapkodta, ennél ő sokkal jobbat is tud (mondjuk valószínű nem saját döntése volt, hogy gyorsan kelljen dolgozni). Talán Jimenez az egyetlen rajzoló a sorozatból akibe nem nagyon lehet belekötni, bár annyira szerintem nem passzol egy ilyen újragondolt, modern X-menhez, de lehet csak Quitley után fura.

Amanojaku:
nos, igaz, hogy szörnyű rajzok voltak ("a csókos szájú Logan összejön a csókos szájú küklopsszal"), de a történet kifejezetten tetszett. egy új, ismeretlen karakter volt számomra cassandra nova. és valahol nincs honosítva esetleg? x-fanzine-en?

Balakin:
Morrison New X-menje az minden idők egyik legnépszerűbb X-men sorozat Claremont eredeti érája és Whedon Astonishingje mellett, de a magyar olvasók sugárban hánytak a rajzoktól valószínűleg. Pedig tényleg remek sztori.

Farek:
Sajnos nem. Nem lett itthon siker.

Amanojaku:
a fumax kiadott egy e, mint eltörölni című kötetet. a New x-men 114-15-16-17-18. száma van benn, ha jól emlékszem. valamelyik magyar kiadásban folytatódik a történet?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése