HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
KiD:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Július 10., 13:53:41 ---nem szörnyűek, csak nem a hagyományos Jim Lee- Mark Silvestri stb. vonal (Silvestri rajzolta amúgy az utolsó sztorit a Morrison érából, szerintem meg az szörnyű :D kinek a pap, kinek a paplan)
Mondjuk ez is Morrison New X-menjének jellegzetessége, a rajzok nagyon megosztóak. Szerintem Quitely nagyon jó, de sokan utálják. Van Schiever amilyen részletes, olyan bizarr formákat és arányokat képes produkálni, ráadásul sokszor nagyon merevek a karakterei. Kordey nagyon elkapkodta, ennél ő sokkal jobbat is tud (mondjuk valószínű nem saját döntése volt, hogy gyorsan kelljen dolgozni). Talán Jimenez az egyetlen rajzoló a sorozatból akibe nem nagyon lehet belekötni, bár annyira szerintem nem passzol egy ilyen újragondolt, modern X-menhez, de lehet csak Quitley után fura.
--- Idézet vége ---
Nekem Silvestri nagy kedvencem volt régen, ha jól rajzol még most is szeretem, de nagyon elment rossz értelemben vett mainstreambe.
Amanojaku:
szerintem az annualt találtam meg.
Snake (XF):
A Morrison-os NXM-et kizárt, h megtaláld nálunk, az egy annual-tól eltekintve.
Amanojaku:
azóta már megtaláltam az x-fanzinen, csak a net nem kívánt megfelelően működni.
Snake (XF):
Amanojaku: nincs fent nálunk. Volt róla szó, hogy talgaby újra lefordítja, és beírjuk, de jelen állás szerint ebből nem lesz semmi.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése