HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Ha lenne pénzem is rá… :-\
Balakin:
Remélem ez megfelelő topic ennek. Szóval tudom, hogy talgaby szereti a Marvel Essential kiadványokat de hátha másokat is érdekel, hogy bookdepository-n elérhetővé vált egy rakat out of print kötet (Silver surfer, Doctor Strange 1, Howard the duck, Power man and Iron fist, Uncanny X-men vol 1, stb).
Írtam a bookdepo-nak, hogy ez nem valami hiba-e és azt válaszolták, hogy nem, csak kb 11 napba telik mire feladják.
Van még pár más oop Marvel kötet is fenn, de most pontosan nem tudom mik (Marvel boy hc, Hulk omnibus, ilyesmik).
Amanojaku:
--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Június 12., 08:50:03 ---Nos… nem.
Az oldal szempontjából nagyon kontraproduktív volna, plusz rengeteg macerával járna a becsomagolásuk és feltöltögetésük még egy plusz helyre, meg még keresni egy olyat, ami enged is ekkora fájlokat. A mediafire nem olyan engedékeny, mint hiszik sokan.
Talán valamelyik olvasónak megesik rajtad a szíve és megteszi ezt – bár neki is egyszerűbb lehetne kiírni 5-6 dvd-re és eljuttatni postán/átadni személyesen –, de ilyesmire honosító oldaltól ne számíts.
--- Idézet vége ---
a tároló épen és egészségesen visszatért, a képregények sértetlenek :)
Predash:
Ahojj, Öregek! (Vagy hogy mondaná Gaiman a Sandmanben...) :D
1. Hiányoztok!
2. .....hiányoztok....!
3. Megpróbálom végrehajtani a leghetetlenebb küldetést, amely meghaladja a Birodalom megdöntését a Star Warsban, vagy Roland küldetését a Dark Towerben. A Batman The Animated Series-en nőttem fel ('90-ben születtem), pár éves voltam, amikor itthon már ment szinkronnal. (HBO szinkron talán.......?....) Minden akkor részt láttam, amit a tv leadott. Sok-sok év elteltével újra lett szinkronizálva az egész cucc, és én egyszerűen képtelen vagyok felkutatni a régi verziót. A kérdés tehát: létezik bármi mód arra, hogy előássam a történelem sziklái alól az eredeti, régi Batman TAS magyar szinkronos változatát?
4. Mizu? :D
FZoli:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Június 12., 10:31:27 ---most jutott eszembe, Speedyhen ebayen keresztül is küld és ott még van posta Magyarországra is. Nézd meg hátha fenn van a cucc amit keresel az ebay shopjukban is (co.uk ebay).
--- Idézet vége ---
Nincs paypalom, úgyhogy ebay nem játszik egyelőre, de azért köszi. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése