HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Troll:
hmmm... Vörösfenyő!
Esetleg használhatnál mégis vobsub-ot. (habár én nem mindig szeretem, mert a kijelzés függ a felbontástól) ott lehet állítani ha jól emlékszem az állandó sorszélességet is. Tehát ha esetleg levágnád a kép két szélét, akkor is olvasható maradhat a felirat.
Egyébként miért kell ez neked? Tv-n akarsz avi-t nézni?
kaine:
Szerintetek direkt a Monty Python idézet az elején?
Más szóval szerintetek ez tényleg jelent valamit?
Zaj:
And now for something completely different:
The larch...
Tudtok esetleg olyan videólejátszót progit, amelyikben a feliratpozíció és a feliratméret állítható hotkey-el és megjegyzi a már megnyitott filmek pozícióját (nem csak a legutolsóét, mint a bsplayer)?
Ja, és fontos lenne, hogy a feliratot a program rakja a képre és ne az ffdshow például, mert az hiába hotkey-zhető ha zoomolok a filmen (mondjuk 16/9-es filmet panorámába teszek) akkor azzal nem láthatóak a feliratsorok szélei, mivel túllógnak a képernyőn.
regnar:
Én pedig állandóan "bedőlök" (értsd, csak legyen rajta, megveszem No persze azért csak módjával, a tényleg jól kinéző darabokat) ezeknek a kínai labdáknak. anno az SW EPI idején is volt egy csomó tök olcsón, az eredetiségnek még a közelében sem jártak, de jól néztek ki És a Balatonon kiválóan teljesítettek (röplabda közben agyon lehetett püfölni a gonosz Darth Maul fejét )
Micho:
én meg már hetekkel ezelőtt láttam 100Ft-os nagykerben teríteni a Superman Returns hivatalos gumilabdát (rajta egy általam még nem látott beállítással az új főszereplővel)
(persze hagyományos kínai gagyi cucc, megkockáztatom: hamisítvány )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése