HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Spidáj:
hát azér superman + malacka...
kicsit más stílus
+ spongyabob sem a tipikus disney
regnar:
Egy kis érdekesség a nálunk ma megjelent akciós újságból. A "MINUS" áruház szórólapján található...
Labda
Persze nem mindenki ismerheti az adott karakterek származását, ezért nem is szólom le a készítőket. Inkább csak vicces a dolog...
Pádi:
--- Idézet ---Más: Four Seconds Fury Szigorú! Ha valamitől, akkor ettől ki fogod tépni az összes hajad!
--- Idézet vége ---
Vazz!
Egy életem maradt de végig nyomtam!
"Állatkertes" téma: Ez az ember tényleg ennyire hülye? Minek vennék meg tőle online, ha a neten ingyen is fönt van (jó most nincs, az igaz... de csak idő kérdése )
Micho:
--- Idézet ---A kedvencem a leírásából... ",mert csak egy zárt körben található meg. "
--- Idézet vége ---
hátja, a marketinget nyomatja ezerrel legtöbb helyen ingyenes regisztráció után lehet olvasni, itt a HZs-n meg még az sem kell.
akinek van kedve, lehetetlenítse el a csókát, mert már érkezett is licit... rá kéne állítani egy licit-robotot egy magas összeggel, amit senki sem ad meg érte átvenni meg senki se köteles ("ahogy később kiderült" ) egy illegális terméket, sztem.
regnar:
Emberek, de nagy az állatkert, és milyen kicsi a kerítés...
A kedvencem a leírásából... ",mert csak egy zárt körben található meg. "
Ja a teljes világot behálózó internet a maga több százmilliós felhasználói rétegével tényleg elég zárt kör
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése