HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (1030/1125) > >>

Zaj:

--- Idézet ---szerintem a VLC media player az jó lenne erre. Iszonyú sok mindent lehet rajta beállítani, és külön nem kell neki semilyen codec. Ezzel mindent le tudtam eddig játszani, még azokat a hibás video file-okat is, amit más meg sem nyit, itt az a néhány hibás kocka kimarad, de a többit gond nélkül lejátsza. A felíratok között millió féle dolgot lehet konfigurálni, ha ez nem tudja akkor semmi.
--- Idézet vége ---
A VLC-t használom azokhoz a fájlokhoz, amiket a MPC-vel sem tudok lejátszani.
Sajnos az sem tudja ezeket a dolgokat.

Gabe:
szerintem a VLC media player az jó lenne erre. Iszonyú sok mindent lehet rajta beállítani, és külön nem kell neki semilyen codec. Ezzel mindent le tudtam eddig játszani, még azokat a hibás video file-okat is, amit más meg sem nyit, itt az a néhány hibás kocka kimarad, de a többit gond nélkül lejátsza. A felíratok között millió féle dolgot lehet konfigurálni, ha ez nem tudja akkor semmi.

Zaj:

--- Idézet ---Ha esetleg még nem ismered, akkor próbálkozz a Media Player Classic-kal. Csak azért nem mondom, hogy tuti, mert nem tudom, hogy az általad említett funkciók megvannak-e benne.
Egyébként meg 100% magyar termék!
--- Idézet vége ---
Ismerem, azzal szoktam lejátszani azokat a fájlokat, amiket semmi sem eszik meg. Sajnos egyik funkció sincs benne azok közül amit említettem...

Schmatzy:
Ha esetleg még nem ismered, akkor próbálkozz a Media Player Classic-kal. Csak azért nem mondom, hogy tuti, mert nem tudom, hogy az általad említett funkciók megvannak-e benne.
Egyébként meg 100% magyar termék!

Zaj:

--- Idézet ---hmmm... Vörösfenyő!

Esetleg használhatnál mégis vobsub-ot. (habár én nem mindig szeretem, mert a kijelzés függ a felbontástól) ott lehet állítani ha jól emlékszem az állandó sorszélességet is. Tehát ha esetleg levágnád a kép két szélét, akkor is olvasható maradhat a felirat.

Egyébként miért kell ez neked? Tv-n akarsz avi-t nézni?
--- Idézet vége ---

Nem, a vobsub nem jó, valóban tv és csak bizonyos filmeknél zoomolok (általában mikor 21:9 a felbontás és belezoomolok, hogy a 16:9-es tvmet teljesen kitöltse) ezért folyamatosan állítgatnom kéne, ami nem lenne akkora gond, ha lenne billenytűparancs mindenhez, mivel távirányítóval szutykolok, és nincs a kezem ügyében ilyenkor az egér és a billentyűzet.
Vili?

--- Idézet ---Szerintetek direkt a Monty Python idézet az elején?
Más szóval szerintetek ez tényleg jelent valamit?   
--- Idézet vége ---
Csak annyit, hogy ez a kedvenc Monty Python mondásom, és most ide passzolt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése