HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (688/1125) > >>

Gabe:
Előre is köszönöm!  
Szerintem a legegyszerűbb és legolcsóbb küldési mód: előre fizetve (mondjuk banki átutalásal, ami egyszerű és ingyenes), beleértve a posta- és csomagolási költséget is , aztán ha megérkezett a pénz, akkor egy A4-es méretű borítékban elsőbségiként feladva a cuccot. Azért jó az elsőbségi, mert akkor a postásoknak nem nagyon van ideje... ööö... úgymond "elcsenni" a küldeményt (  ), nameg elvileg 1 nap alatt le is szállítják. Így a posta- meg csomagolási költség megvan úgy 300-350ft-ból. Én legalábbis a Vaterán így szoktam vásárolni, és eddig ez a metódus vált be a legjobban. És persze nem elhanyagolható az sem, hogy nem kell a postán tökölni a különböző űrlapokkal a feladásnál, simán úgy kell csinálni mindent, mintha egy normál levelet adnál fel. Persze ha a banki átutalás nem megoldható, akkor az egészre még rájön a pénzküldés költsége is, de ennek az árait sajna nem ismerem.  

Tényleg, ne nyissunk egy külön topikot a Bloodlustnak?

talgaby:
Ez nem az  a fórummotor. A phpBB támogatja ezt, de ez már csak az YBK-t hajtja talán a képregényesek közül...

Kozi:

--- Idézetet írta: Sepi ---Másnem ha sikeres lesz a képregény és elkel mindegyik, akkor a fesztiválra vagy az őszi börzére készíthettek belőle egy 2nd printing szériát.
--- Idézet vége ---

Erre már én is gondoltam, remélem sikeres lesz. Bár most is azért nyomtunk kevesebbet, mert nem volt többre pénzünk ugye... De ha lenne rá igény, akkor biztos összekaparnánk valahonnan egy "kis" pénzmagot az újranyomásra  
cressains: börzéig van idő    Azt gondoltam, hogy lehet rákeresni lakhely alapján is felhasználókra, de tévedtem.  Pont az alapján nem lehet keresni  

cressains:

--- Idézetet írta: Kozi ---Nézzél szét a felhasználók profiljai között, hátha találsz ilyen embert.
--- Idézet vége ---

hmmm... az beletellne egy pár napba...

Sepi:
Másnem ha sikeres lesz a képregény és elkel mindegyik, akkor a fesztiválra vagy az őszi börzére készíthettek belőle egy 2nd printing szériát.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése