HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
cressains:
nekem megfelel, de ezt majd privátban, mert kezdenek elfajulni a dolgok;)
Kozi:
--- Idézetet írta: Gabe ---Szerintem a legegyszerűbb és legolcsóbb küldési mód: előre fizetve (mondjuk banki átutalásal, ami egyszerű és ingyenes), beleértve a posta- és csomagolási költséget is , aztán ha megérkezett a pénz, akkor egy A4-es méretű borítékban elsőbségiként feladva a cuccot.
--- Idézet vége ---
A banki átutalás megfelel, én is így akartam megoldani. Az elsőbségi feladás nem egyenlő az ajánlott feladással, ugye? Csak kérdem, mert nem nagyon szoktam használni a postát és nem értek a lovakhoz De ettől függetlenül megoldjuk postai küldést neked és cressains-nak is (ha neki is megfelel az átutalásos dolog).
Másik dolog: nem hiszem, hogy kell külön topic nekünk, van az oldalunkon is fórum, csak sajna még nem nagyon indult be... inkább azt kellene felpezsdíteni Azért kösz a felajánlást!
Spuri: kösz továbbra is a bíztatást! Egyszer már rászánok több időt is a Charax-ra, mert eddig még csak a flash részét tanulmányoztam főleg, majd lehet kérdezgetlek még a tree komponenses dologról, ha nem tudnám megoldani. De ígérem megpróbálok ügyes lenni
cressains:
én még nem tudtam magam rászánni, hogy komplett képregényt rajzoljak... egyenlőre maradok a kötetlen rajzoknál, és hát... majd egyszer nekem is megérik a komplex story
Spuri:
Troll ötletén felbuzdulva csináltam egy Charax rajongói-klubot az iwiw-en! aki akar lépjen be a klubba!
Kozi! Szurkolok nektek, hogy sikerüljön! Én is tervezgetek valamit Charax téren, de az csak a fesztiválra lesz meg... Ha meglesz
talgaby:
Még ne. Majd ha nagyobb érdeklődés lesz iránta. Bár mintha nekik is lenne fórumuk...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése