HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (689/1125) > >>

Kozi:
Nézzél szét a felhasználók profiljai között, hátha találsz ilyen embert.   A 2 szám biztosan marad, félretesszük nektek.

cressains:
hát reménykedem, hogy marad 2 szám, de pont kettő, mert az úgy fair...  
nos akkor kénytelen vagyok feltenni a nagy kérdést: lakik valaki budafokon? mert akkor azzal nagyon szívesen felvenném a kapcsolatot, sőőőőőt...  

Kozi:
Peti felajánlotta Gabe-nak is, hogy, ha nem tud szerezni ismerősökön keresztül egy példányt, akkor valahogy megoldjuk a postai úton történő küldést. Ha esetleg van olyan ismerősöd, aki jönne fel jövő vasárnap, akkor vele tudsz hozatni, ha nem és tényleg szeretnél kapni az első számból megbeszéljük. Az a baj, hogy tényleg nem sok számot viszünk fel és, ha börzén elfogyna mind, akkor nektek nem tudunk küldeni. De megígérem, hogy akkor neked és Gabe-nak félreteszünk 1-1 számot és a börze után egyeztetünk...OK?
Nem akarok sok embernek így ígérgetni, mert, ha kimegy a fejemből, akkor ne sértődjön meg senki, tehát egyenlőre cressains és Gabe-nak elküldük majd valahogy postán.   Majd valakitől meg kell érdeklődnöm, hogy hogyan is zajlik ez a postai úton történő utánvétel, mert azzal kellene megoldani (bár annál magas a postaköltség vagy nem?  ). Mind1 megoldjuk, addig is regeljetek az oldalunkon és nézegessétek a Képeket és a Galériát!

cressains:
higgyétek el, az FF változat sokkal jobb... mondjuk én mangákkal kezdtem, tehát alapból az FF-hez szokott a szemem, úgyhogy nálam tuti nyerők lesztek:)

viszont! nem tudok elmenni a képregénybörzére, és mindeközben érdekel is a dolog, úgyhogy nem lehetne ezt megoldani valahogy, hogy eljusson egy példány az én kezembe is? irulok pirulok, de sehogyan sem tudtam beszervezni a 30.ai napot...    

Nathan:
A Flashgalériában lévő színes képek még ceruzával vannak színezve. Csak miután azokat feltöltöttük, akkor álltam át a gépire. Az oldalon a Képek menüpont alatt találhatsz gépi színezésűeket. De ehhez regelni kell.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése