HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
cressains:
yupp
talgaby:
Majd ha olyan stádiumban lesz, kicsit jobban kifejtjük. Meg az egész Gabe fejéből pattant ki, hagyom, hogy ő jelentse be, amikor akarja. Csak jeleztem, hogy valószínűleg hamarosan lesz egy érdekes honosítói megoldás nálunk.
Predash:
--- Idézetet írta: talgaby ---Sőt, most, ha minden jól megy, lesz egy elég spéci beírandó részlegünk, hála Gabe-nek, ami alaposan megkönnyítheti azon beírók dolgát, akiknek csak néha van idejük és nem számít, mivel kell foglalkozni, csak szeretnének besegíteni. Bár ez egyelőre még csak induló stádiumban van.
--- Idézet vége ---
Ez mit is takar?
(Na nekem is jut eszembe...Be kéne írni a Spawnt )
cressains:
--- Idézetet írta: talgaby ---Sőt, most, ha minden jól megy, lesz egy elég spéci beírandó részlegünk, hála Gabe-nek, ami alaposan megkönnyítheti azon beírók dolgát, akiknek csak néha van idejük és nem számít, mivel kell foglalkozni, csak szeretnének besegíteni. Bár ez egyelőre még csak induló stádiumban van.
--- Idézet vége ---
huh... én szívesen besegítek amúgy, és ezt komolyan mondom, de egyenlőre csak a "besegítek" dolgot merném magamra vállalni...
talgaby:
Örülök, hogy harsány ORRhangos kacagást válthattam ki belőled. Viszont most legalább eszembe juttattad, mit akartam írni a tagtopicba ezzel kapcsolatban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése