HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Schmatzy:
--- Idézetet írta: talgaby ---(Hm, erről jut eszembe... na mindegy.)
--- Idézet vége ---
Öcsém, ettől harsányabban röhögtem, mint Gabe eddigi teljes Fail-linkelésétől!
talgaby:
Hát, attól függ... vannak sorozatok, amik határidőre mennek, ha megnézed a híreket, akkor látható, hogy egy négyhetes turnust próbáltunk kialakítani úgy 10-12 sorozatra. De ezen kívül vannak az ünnepi dolgok, azoknak szokott még határideje lenni, bár ott igyekszük jó előre elkezdeni. (Hm, erről jut eszembe... na mindegy.) De vannak minik, egyrészesek, spéci kiadványok és a négyhetes rendszeren kívüli, alkalmanként cuccok, amiknél elég kötetlen a határidő (tipikus példa a Star wars, a Mozaikok vagy a tpb-re rendezett egyéb kiadványok).
Sőt, most, ha minden jól megy, lesz egy elég spéci beírandó részlegünk, hála Gabe-nek, ami alaposan megkönnyítheti azon beírók dolgát, akiknek csak néha van idejük és nem számít, mivel kell foglalkozni, csak szeretnének besegíteni. Bár ez egyelőre még csak induló stádiumban van.
cressains:
huh, nagyon rendbe raktátok most a fejemben a dolgokat
ezek szerint ez egy időigényes és nehéz munka, bár szavaitokból úgy vettem ki, hogy gyakorlat teszi a mestert
egyszer én is szívesen nekifutnék valami ilyesminek, csak én olyan vagyok, hogy félek a határidőktől, úgyhogy ha határidőre kell dolgozni, akkor nekem minden éjszakám rémálommá válik...
a mostani is gázas, mert megmondták, hogy holnapra legyen kész vmihez az illusztráció... kész is van, de ettől függetlenül vagy 4napja nem aludtam
Galamb:
Kösz, most már képben vagyok!
Sepi:
A szövegdoboz az más, azt gyakran szoktam én is újralegyártani. Abból már volt, hogy én is nagyobbat gyártottam, mint az eredeti, mert sehogy sem fért bele a fordított szöveg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése